reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny! Zapewne większosc z Was mnie nie pamięta. Odeszlam z forum po mojej stracie, bylam z Wami tylko kilka tygodni. Chciałam pogratulować wszystkim mamusiom [emoji7] Sama należę teraz do Kwietniowek 2019. Trzymam za Was kciuki kochane :*
Gratuluję życzę szczęśliwej ciąży pochwal się nieraz zdjęciem z usg

reklama
U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
2 dni płakałam bo zadręczałam się, że mogłam wcześniej zauważyć gorączkę, apatię, postekiwania małej.

U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
2 dni płakałam bo zadręczałam się, że mogłam wcześniej zauważyć gorączkę, apatię, postekiwania małej.
Współczuję. Dużo siły i zdrowia dla maleńkiej.

Biedna malenka :( duzo zdrowka dla niej a dla Ciebie sily. Nie zadreczaj sie, objawy nie sa jednoznaczne, zeby od razu poznac. Nie jestes lekarzem, a wiadomo, ze chcesz dla swojego dziecka jak najlepiej [emoji8]

Trzymaj się i bądź silna! Nie obwiniaj się! Teraz jesteś jej potrzebna silna i twarda[emoji8]

Będzie dobrze jesteście w szpitalu pod dobrą opieka i idzie ku lepszemu skoro dostaje leki. A skąd zapalenie opon u takiego maleństwa?

Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Nie wiadomo skąd. Powiedzieli, że u tak małego dziecka wysoka gorączką może doprowadzić do zapalenia opon.
Starszy syn miał gorączkę przez 3dni i myślę, że od niego Iza się zaraziła. Kazali się nastawić na długie leczenie w szpitalu ok 3tygodni.

reklama
Hej dziewczyny! Zapewne większosc z Was mnie nie pamięta. Odeszlam z forum po mojej stracie, bylam z Wami tylko kilka tygodni. Chciałam pogratulować wszystkim mamusiom [emoji7] Sama należę teraz do Kwietniowek 2019. Trzymam za Was kciuki kochane :*
Ja kojarzę nick :) Super! Powodzenia! :)

Do góry