Gratuluję życzę szczęśliwej ciąży pochwal się nieraz zdjęciem z usgHej dziewczyny! Zapewne większosc z Was mnie nie pamięta. Odeszlam z forum po mojej stracie, bylam z Wami tylko kilka tygodni. Chciałam pogratulować wszystkim mamusiom [emoji7] Sama należę teraz do Kwietniowek 2019. Trzymam za Was kciuki kochane :*
reklama
G
gosc12
Gość
TakDziewczyny pisałyście wcześniej o pleśniawkach. Odkryłam właśnie 3 na dziąsełkach u Mateuszka. Mam w domu Afthin mogę go zastosować dla prawie trzy tygodniowego bąbla.
U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
2 dni płakałam bo zadręczałam się, że mogłam wcześniej zauważyć gorączkę, apatię, postekiwania małej.
2 dni płakałam bo zadręczałam się, że mogłam wcześniej zauważyć gorączkę, apatię, postekiwania małej.
G
gosc12
Gość
Współczuję. Dużo siły i zdrowia dla maleńkiej.U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Biedna malenka duzo zdrowka dla niej a dla Ciebie sily. Nie zadreczaj sie, objawy nie sa jednoznaczne, zeby od razu poznac. Nie jestes lekarzem, a wiadomo, ze chcesz dla swojego dziecka jak najlepiej [emoji8]U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
Anulaa88
Trzymaj się i bądź silna! Nie obwiniaj się! Teraz jesteś jej potrzebna silna i twarda[emoji8]U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
Menia2018
Będzie dobrze jesteście w szpitalu pod dobrą opieka i idzie ku lepszemu skoro dostaje leki. A skąd zapalenie opon u takiego maleństwa?U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Nie wiadomo skąd. Powiedzieli, że u tak małego dziecka wysoka gorączką może doprowadzić do zapalenia opon.
Starszy syn miał gorączkę przez 3dni i myślę, że od niego Iza się zaraziła. Kazali się nastawić na długie leczenie w szpitalu ok 3tygodni.
Nie wiadomo skąd. Powiedzieli, że u tak małego dziecka wysoka gorączką może doprowadzić do zapalenia opon.
Starszy syn miał gorączkę przez 3dni i myślę, że od niego Iza się zaraziła. Kazali się nastawić na długie leczenie w szpitalu ok 3tygodni.
E
Ewka34
Gość
Juz lepiej ,trzyma mnie zastrzykJak się czujesz ?
reklama
Maljan
Ja kojarzę nick Super! Powodzenia!Hej dziewczyny! Zapewne większosc z Was mnie nie pamięta. Odeszlam z forum po mojej stracie, bylam z Wami tylko kilka tygodni. Chciałam pogratulować wszystkim mamusiom [emoji7] Sama należę teraz do Kwietniowek 2019. Trzymam za Was kciuki kochane :*