reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny! Zapewne większosc z Was mnie nie pamięta. Odeszlam z forum po mojej stracie, bylam z Wami tylko kilka tygodni. Chciałam pogratulować wszystkim mamusiom [emoji7] Sama należę teraz do Kwietniowek 2019. Trzymam za Was kciuki kochane :*
Gratuluję życzę szczęśliwej ciąży pochwal się nieraz zdjęciem z usg

reklama
U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
2 dni płakałam bo zadręczałam się, że mogłam wcześniej zauważyć gorączkę, apatię, postekiwania małej.

U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
2 dni płakałam bo zadręczałam się, że mogłam wcześniej zauważyć gorączkę, apatię, postekiwania małej.
Współczuję. Dużo siły i zdrowia dla maleńkiej.

Biedna malenka :( duzo zdrowka dla niej a dla Ciebie sily. Nie zadreczaj sie, objawy nie sa jednoznaczne, zeby od razu poznac. Nie jestes lekarzem, a wiadomo, ze chcesz dla swojego dziecka jak najlepiej [emoji8]

Trzymaj się i bądź silna! Nie obwiniaj się! Teraz jesteś jej potrzebna silna i twarda[emoji8]

Będzie dobrze jesteście w szpitalu pod dobrą opieka i idzie ku lepszemu skoro dostaje leki. A skąd zapalenie opon u takiego maleństwa?

Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Nie wiadomo skąd. Powiedzieli, że u tak małego dziecka wysoka gorączką może doprowadzić do zapalenia opon.
Starszy syn miał gorączkę przez 3dni i myślę, że od niego Iza się zaraziła. Kazali się nastawić na długie leczenie w szpitalu ok 3tygodni.

reklama
Hej dziewczyny! Zapewne większosc z Was mnie nie pamięta. Odeszlam z forum po mojej stracie, bylam z Wami tylko kilka tygodni. Chciałam pogratulować wszystkim mamusiom [emoji7] Sama należę teraz do Kwietniowek 2019. Trzymam za Was kciuki kochane :*
Ja kojarzę nick :) Super! Powodzenia! :)

Do góry