reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój Olek niby już bez problemu przekręca głowę na boki wiec klade go na brzuchu coś robię ale go doglądam.. a ostatnio centralnie położyl sie twarzą na kocyku i zasnąl i od razu mu wzięłam głowę ale nie widziałam żeby miał tam dopływ powietrza .. pewnie jakiś skąpy :( masakra aż mnie poty oblały [emoji85][emoji86]
Hyhy moja specjalnie zakrywa pielucha cala twarz.. i co ja odkrywam,chociaz nosek,to przykrywa i tak cala twarz po chwili.. [emoji23]

reklama
@KatiNails - ekspertko od spraw wysypkowych[emoji3] zerknij na zdjęcie, czy cos Ci to mówi? Mała ma na stopachi gdzieniegdzie na całym ciele. Wyglada jakby mazakiem ktoś zrobił kropki.
Na twarzy, ten tradzik na szczęście zszedł już praktycznie to teraz to.. jak na złość naszej lekarki nie ma, nie wiem czy czekać do poniedziałku czy iść do przychodni, chciałabym uniknąć kontaktu małej z chorymi dziećmi ale nie wiem czy zwlekać..
IMG_4714.JPG
IMG_4715.JPG

Załączniki

• IMG_4714.JPG
    IMG_4714.JPG
    261,9 KB · Wyświetleń: 320
  • IMG_4715.JPG
    IMG_4715.JPG
    219 KB · Wyświetleń: 321
Moja malutka dopiero dzis zrobila kupcie.. od przedwczoraj pierwsza.. byla taka kleista jak ostygly kisiel.. ale grunt ze zrobila ❤ tylko po czym taka.. po czekoladzie ktora zjadlam czy podawanym mm?
Raczej po mm. Mój mały tak od tygodnia rzadziej już robi kupy tak co 2-3 karmienia. Nie po każdym jak wcześniej.

@KatiNails - ekspertko od spraw wysypkowych[emoji3] zerknij na zdjęcie, czy cos Ci to mówi? Mała ma na stopachi gdzieniegdzie na całym ciele. Wyglada jakby mazakiem ktoś zrobił kropki.
Na twarzy, ten tradzik na szczęście zszedł już praktycznie to teraz to.. jak na złość naszej lekarki nie ma, nie wiem czy czekać do poniedziałku czy iść do przychodni, chciałabym uniknąć kontaktu małej z chorymi dziećmi ale nie wiem czy zwlekać.. Zobacz załącznik 895490Zobacz załącznik 895491
Uuu sporo tego. Albo potowki albo jakaś alergia. Może na balsam do ciała albo płyn do kąpieli?

Ja tam zaczekam na wizytę u gina kontrolna żeby mieć pewność że wszystko ok:) ale też trochę stracha mam.
Ja będę mieć wizytę po 7 tyg od porodu i wcześniej nie mam zamiaru próbować. Wiem że po pierwszym porodzie pierwszy raz był porażką, ja się bałam, mąż się bał że mnie będzie coś boleć i o. Zobaczymy jak to teraz będzie.

reklama
Maja ma wzmożone napięcie mięśniowe i nie ma problemu z przekładniem głowy. A spała jak zabita na brzuchu [emoji23] nawet palcem nie ruszyła [emoji23]
A tego się nie powinno rehabilitowć? Bo synek znajomych musiał mieć rehabilitację. Ale on bardzo płakał wręcz krzyczał i stwierdzili u niego że te krzyki to od wzmożonego napięcia i pewnie go to bolało.

Do góry