Idę dziś po skierowanie do fizjoterapeutyA tego się nie powinno rehabilitowć? Bo synek znajomych musiał mieć rehabilitację. Ale on bardzo płakał wręcz krzyczał i stwierdzili u niego że te krzyki to od wzmożonego napięcia i pewnie go to bolało.
reklama
To nie jest bol jako taki.A tego się nie powinno rehabilitowć? Bo synek znajomych musiał mieć rehabilitację. Ale on bardzo płakał wręcz krzyczał i stwierdzili u niego że te krzyki to od wzmożonego napięcia i pewnie go to bolało.
Dziecko ma te mięśnie napięte. I po prostu jest to nieprzyjemne.
Poza tym poćwicz tak zdrowe dziecko też będzie się złościć
A też jedno dziecko jest bardziej napięte, drugie mniej
E
Ewka34
Gość
Moj smerfik ❤
Ostatnio edytowane przez moderatora:
E
Ewka34
Gość
Moja uwielbia cwiczenia rozciagajaceTo nie jest bol jako taki.
Dziecko ma te mięśnie napięte. I po prostu jest to nieprzyjemne.
Poza tym poćwicz tak zdrowe dziecko też będzie się złościć
A też jedno dziecko jest bardziej napięte, drugie mniej
Maja właśnie też tak dźwiga głowę [emoji23]Moj smerfik [emoji173] Zobacz załącznik 895492
Ale nie każde dzieci lubią nawet te zdroweMoja uwielbia cwiczenia rozciagajace
E
Ewka34
Gość
To czasami jest wrecz przerazajace.. wczoraj mi pelzla jak gąsienica.. nawet zaczela raczki przebierac do przodu jak pelzaMaja właśnie też tak dźwiga głowę [emoji23]
A nóżek Ci nie podnosi przy podnoszeniu głowy? Nie robi takiej łódeczki?To czasami jest wrecz przerazajace.. wczoraj mi pelzla jak gąsienica.. nawet zaczela raczki przebierac do przodu jak pelza
E
Ewka34
Gość
Nie lezy normalnieA nóżek Ci nie podnosi przy podnoszeniu głowy? Nie robi takiej łódeczki?
reklama
To dobrze :*Nie lezy normalnie