reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Maja wczoraj wieczorem spała na brzuchu :) w nocy też ale przy mnie :) śpi na brzuchu jak zabita. Ma to po matce [emoji23]

Chyba wypróbuje ten sposób, u nas ćwiczymy w ciągu dnia leżenie na brzuszki i młoda wczoraj tak leżała i podnosiła główkę i zobaczyła przytulankę sowę ona grzechoczę i ta zaczęła do niej coś tam kwilić tak głośno hah

reklama
Ja będę mieć wizytę po 7 tyg od porodu i wcześniej nie mam zamiaru próbować. Wiem że po pierwszym porodzie pierwszy raz był porażką, ja się bałam, mąż się bał że mnie będzie coś boleć i o. Zobaczymy jak to teraz będzie.
Hehehe, ja pomimo łatwego porodu i bez większych zmian tam na dole nie mam tych dylematów co Wy:D bo ja po prostu nie będę się kochac:D bynajmniej nie z tym mężem. Już wszystko szło ku dobremu, ale ostatnio znowu dramat. Dotarło do mnie,że doszłam do swojej granicy. Koniec. Sama już nie wiem czy zależało mi na nim czy na tym,że dziś i miały ojca... odpuszczam wszystko. Niech się dzieje co chce, teraz skupiam się na dzieciach i sobie,A czas pokaże. Niech się malutką trochę odchowa to przyjdzie czas na podejmowanie decyzji.

Hehehe, ja pomimo łatwego porodu i bez większych zmian tam na dole nie mam tych dylematów co Wy:D bo ja po prostu nie będę się kochac:D bynajmniej nie z tym mężem. Już wszystko szło ku dobremu, ale ostatnio znowu dramat. Dotarło do mnie,że doszłam do swojej granicy. Koniec. Sama już nie wiem czy zależało mi na nim czy na tym,że dziś i miały ojca... odpuszczam wszystko. Niech się dzieje co chce, teraz skupiam się na dzieciach i sobie,A czas pokaże. Niech się malutką trochę odchowa to przyjdzie czas na podejmowanie decyzji.
To widze ze nic sie jednak nie zmienilo procz Twojej dojrzalej decyzji :*

Komputerek do kontroli cyklu lady comp ;) mierze tym temperature rano i mi zaznacza czy moge sie kochac bez zabezpieczenia czy nie moge ;) ale jeszcze nie mam okresu wiec nie moge go uzywac, bo musze najpierw zaznaczyc ze okres byl ;) fajna sprawa ;) https://www.ladycomp.pl
A Ewka dzięki że to napisałaś. Trochę sprzęt kosztuje ale już dawno się nad nim zatanawialam. Tylko ciągle się boje ze pozytywne opinie to na zlecenie firmy. A wogole nie stosujecie zabezpieczenia innego? I czytałam że mało tych dni kiedy można to prawda?

Anula, Iza dostaje gentamycynę i ampicylinę.
Ostatnio hasła o 7.00 I nie każą mi jej karmić bo nawadniają ją do pobrania płynu mozgowo-rdzeniowego A ona bidulka chce jeść. Ze też nie mogli dac tych kroplówkę wcześniej po karmieniu o 7-8. Jeszcze 40min pokazuje, że zostało.

Anula, Iza dostaje gentamycynę i ampicylinę.
Ostatnio hasła o 7.00 I nie każą mi jej karmić bo nawadniają ją do pobrania płynu mozgowo-rdzeniowego A ona bidulka chce jeść. Ze też nie mogli dac tych kroplówkę wcześniej po karmieniu o 7-8. Jeszcze 40min pokazuje, że zostało.

Biedna ☹️ zdrówka dla Was, biedne się namęczycie, ale oby szybko zdrówko przybyło :) trzymamy kciuki

reklama
A u nas wczoraj spacerek i tatuś coraz chętniej karmi i przewija na spacerku i nadrabia czas z córcią, bo mało kiedy go ma [emoji53]
IMG_1802.JPG
IMG_1805.JPG
IMG_1808.JPG
IMG_1809.JPG

Załączniki

• IMG_1802.JPG
    IMG_1802.JPG
    538,4 KB · Wyświetleń: 319
  • IMG_1805.JPG
    IMG_1805.JPG
    219,6 KB · Wyświetleń: 321
  • IMG_1808.JPG