Maja wczoraj wieczorem spała na brzuchu w nocy też ale przy mnie śpi na brzuchu jak zabita. Ma to po matce [emoji23]A my znowu na brzuchu śpimy. Dzięki temu masuje brzuch i śpi spokojnie już się nie mogę doczekać jak będę mogła go układać na brzuchu też w nocy.
U nas dzisiaj 12 stopni póki co, także chłodno się zaczyna robić. Iście jesienna pogoda. A ja się cieszę że dzisiaj piątek i weekend z całą rodzinka się zbliża
reklama
E
Ewka34
Gość
Tez sie balam ale bylo wszystko oki nie uzywam hormonalnej antykoncepcji,mysle ze wroce do kompka kilka lat tak sie zabezpieczalismy i bylo okiA ja się boje czuje , że jeszcze mnie ciągnie trochę w środku. Jak mam iść do lekarza to mi słabo , na myśl , że włosy mi tam choćby jeden palec ..
A byłaś już po antykoncepcję jakaś ?
Też uwielbiam melisę
E
Ewka34
Gość
Moja malutka dopiero dzis zrobila kupcie.. od przedwczoraj pierwsza.. byla taka kleista jak ostygly kisiel.. ale grunt ze zrobila ❤ tylko po czym taka.. po czekoladzie ktora zjadlam czy podawanym mm?
E
Ewka34
Gość
2 tyg to za wczesnie jeszcze.. tez bym sie nie odwazyla w takim terminie :*Mi tak mocno popękało i sporo szwów mam i nie wiem kiedy się znów odważę. U mnie dopiero 2 tygodnie po porodzie.
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Ja tam zaczekam na wizytę u gina kontrolna żeby mieć pewność że wszystko ok ale też trochę stracha mam.2 tyg to za wczesnie jeszcze.. tez bym sie nie odwazyla w takim terminie :*
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Ja bym wtedy w nocy czuwała zamiast spać. Nie wiem jak Maja ale Olek jak przekręca głowę na drugi bok to zatrzymuje ja na chwilę na nosie , jeszcze nie potrafi tak porządnie jej podniesc.Maja wczoraj wieczorem spała na brzuchu w nocy też ale przy mnie śpi na brzuchu jak zabita. Ma to po matce [emoji23]
Po mm się zageszczaMoja malutka dopiero dzis zrobila kupcie.. od przedwczoraj pierwsza.. byla taka kleista jak ostygly kisiel.. ale grunt ze zrobila [emoji173] tylko po czym taka.. po czekoladzie ktora zjadlam czy podawanym mm?
Maja ma wzmożone napięcie mięśniowe i nie ma problemu z przekładniem głowy. A spała jak zabita na brzuchu [emoji23] nawet palcem nie ruszyła [emoji23]Ja bym wtedy w nocy czuwała zamiast spać. Nie wiem jak Maja ale Olek jak przekręca głowę na drugi bok to zatrzymuje ja na chwilę na nosie , jeszcze nie potrafi tak porządnie jej podniesc.
E
Ewka34
Gość
Dzieki.. Czyli za duzo mm jej podawalam,na to wyglada.. czyli jesli mm to wode czy tam herbatki to musowo co?Po mm się zageszcza
reklama
Herbatki to rozszerzanie diety. Woda. Ale też nie dużo. Jeśli macie Nan to on lubi zatwardzac. A jeśli to po prostu gestsza kupka to taka może być na mm i to normalneDzieki.. Czyli za duzo mm jej podawalam,na to wyglada.. czyli jesli mm to wode czy tam herbatki to musowo co?