reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Na pewno nie pchły :) raz ze kocica niewychodzaca a dwa tylko w szafce z mąką itp :)

Hmm no szkoda że zdjęcia nie da rady zrobić. Odkurz dokładnie w szafce by się nie mnożyły. Mozliwe że w artykule spożywczym coś było. Moja siostra w mące jeszcze niedawno znalazła pewnego rodzaju larwę a ja od tego czasu przesiewam mąkę do wszystkiego :D

Dziewczyny u mnie karmienie na leżąco odpada. Po 24 mały się obudził i położyłam się z nim do łóżka. Po jednej piersi wzięłam go do odbicia ale nie beknął. Daje mu drugą i pod koniec już zwymiotował. Miałam wrażenie, że poszło wszystko co zjadł. Jeszcze dałam pierś ale zaraz zasnął. Spał 4 godz. Czyli chyba wszystkiego nie zwrócił skoro tyle spał. Kurcze córkę w nocy tylko na leżąco karmiłam. A z nim już wcześniej też próbowałam i tak samo się skończyło. Tylko na rękach muszę. Dobrze , że chociaż Mały szybko się najada bo obie piersi obróci w 20 min i śpi. Jakby przyszło go godz trzymać to nieciekawie

Miłego dnia Wam życzę ☺

Iza wstała rano z gorączką 39,5. Dałam jej czapek i czekamy u pediatry. Ostatnio hasła o 2 w nocy, za cholerę nie chce jeść. Chcę w buzi A ona nie ciągnie nie ma siły. Dałam jej moje ściągnięte mleko w butelce i też nie piła.

@KatiNails mozliwe ze to larwy meszki.. skoro nie mola spozywczego..
Ja tych moli nie moge sie pozbyc.. mnoza mi sie na potege w kasetonach w kuchni i domu :/ wiec czesto sprawdzam i myje szafki..

Ciekawe.. nie wiedzialam ze koty moga miec chore zeby :/ moze od karmy sie psuly? Bo zwierzeta, jedzac naturalnie, nie powinny miec chorych zebow..
Od kamienia na zębach pewnie się zaczęło. Dlatego moja dostaje w kawałku surowe mięso. Podczas gryzienia ściera kamień. Bo mokre karmy nie ścierają. A sucha wbrew pozorom koleją zęby jak nam np chipsy.

reklama
Do góry