Na pewno nie pchły raz ze kocica niewychodzaca a dwa tylko w szafce z mąką itpTakie cieniutkie białawe z czarną końcówka? Bo jak tak to larwy pchełek podobno
reklama
Paulana
Fanka BB :)
Na pewno nie pchły raz ze kocica niewychodzaca a dwa tylko w szafce z mąką itp
Hmm no szkoda że zdjęcia nie da rady zrobić. Odkurz dokładnie w szafce by się nie mnożyły. Mozliwe że w artykule spożywczym coś było. Moja siostra w mące jeszcze niedawno znalazła pewnego rodzaju larwę a ja od tego czasu przesiewam mąkę do wszystkiego
GorzkaPomarańcza
Bo chore byłyCzemu na wyrywaniu zebow??
G
gosc12
Gość
Muszee kupić wagęDziewczyny ,a ja sie wazylam i roznica z Michasią, a bez ,to 5 kg
Bajunia
Dziewczyny u mnie karmienie na leżąco odpada. Po 24 mały się obudził i położyłam się z nim do łóżka. Po jednej piersi wzięłam go do odbicia ale nie beknął. Daje mu drugą i pod koniec już zwymiotował. Miałam wrażenie, że poszło wszystko co zjadł. Jeszcze dałam pierś ale zaraz zasnął. Spał 4 godz. Czyli chyba wszystkiego nie zwrócił skoro tyle spał. Kurcze córkę w nocy tylko na leżąco karmiłam. A z nim już wcześniej też próbowałam i tak samo się skończyło. Tylko na rękach muszę. Dobrze , że chociaż Mały szybko się najada bo obie piersi obróci w 20 min i śpi. Jakby przyszło go godz trzymać to nieciekawie
Miłego dnia Wam życzę ☺
Miłego dnia Wam życzę ☺
Iza wstała rano z gorączką 39,5. Dałam jej czapek i czekamy u pediatry. Ostatnio hasła o 2 w nocy, za cholerę nie chce jeść. Chcę w buzi A ona nie ciągnie nie ma siły. Dałam jej moje ściągnięte mleko w butelce i też nie piła.
E
Ewka34
Gość
Ciekawe.. nie wiedzialam ze koty moga miec chore zeby :/ moze od karmy sie psuly? Bo zwierzeta, jedzac naturalnie, nie powinny miec chorych zebow..Bo chore były
E
Ewka34
Gość
@KatiNails mozliwe ze to larwy meszki.. skoro nie mola spozywczego..
Ja tych moli nie moge sie pozbyc.. mnoza mi sie na potege w kasetonach w kuchni i domu :/ wiec czesto sprawdzam i myje szafki..
Ja tych moli nie moge sie pozbyc.. mnoza mi sie na potege w kasetonach w kuchni i domu :/ wiec czesto sprawdzam i myje szafki..
Od kamienia na zębach pewnie się zaczęło. Dlatego moja dostaje w kawałku surowe mięso. Podczas gryzienia ściera kamień. Bo mokre karmy nie ścierają. A sucha wbrew pozorom koleją zęby jak nam np chipsy.Ciekawe.. nie wiedzialam ze koty moga miec chore zeby :/ moze od karmy sie psuly? Bo zwierzeta, jedzac naturalnie, nie powinny miec chorych zebow..
reklama
Rozrusznik mączny@KatiNails mozliwe ze to larwy meszki.. skoro nie mola spozywczego..