reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Iza wstała rano z gorączką 39,5. Dałam jej czapek i czekamy u pediatry. Ostatnio hasła o 2 w nocy, za cholerę nie chce jeść. Chcę w buzi A ona nie ciągnie nie ma siły. Dałam jej moje ściągnięte mleko w butelce i też nie piła.
Ojej a...:( przykro mi! Zdrówka!!! Oby szybko wyzdrowiala!!!:***

Dobrze , że jutro masz tego gina i od razu Ci wyjaśni wszystko.
Zazwyczaj jak wyniki są złe to od razu się kontaktują. Na pewno jest wszystko w porządku.
Ja to się zawsze tych szczepień bałam i przez ten dzień po to skakałam koło małej i obserwowałam czy nic jej się nie dzieje. Zazwyczaj była ospała ale nie marudziła.
A robione miały dziewczyny badanie krwi przed szczepieniem? Mój mały będzie miał.

Nie martw się :* usunęli co nie potrzebne i nie mówili bo po co. Nic Ci nie grozi a po porodzie stres Ci byłby nie potrzebny. Co innego gdyby się coś działo. Do badania oddać musieli, żeby zbadać dokładnie co to :) ale nawet jak coś groźnego to masz poza ciałem :**

Ale dziewczynki pięknie rosną, super:)
Będzie dobrze, musi:) dobrze, że miałaś cc to wycieli dziadostwo. Ja tez mam się zgłosić po wynik histopatologiczny tego guza co mi z jaknikiem wycieli, leży w sekretariacie szpitala od pn, może jutro dam radę odebrać ale boję się cholernie.
Dziewczyny, dzięki za słowa wsparcia :O)
Gina odpuszczam dzisiaj, bo nie mam co z bliźniaczkami zrobić, w sobotę będzie moja mama, przyjedzie na tydzień, to po niedzieli podejdę razem z nią :) przy okazji wsparcie się przyda, aczkolwiek teraz nic jej nie mówię, bo jak ją znam to panikę zasieje :D Ona miała raka szyjki macicy, na szczęście szybko wykrytego (powiedziałam, że jak do lekarza nie pójdzie, to mnie na oczy nie zobaczy) i obyło się bez chemii, sama operacja styknęła. I co za tym idzie mama moja by większym stresem żyła niż ja teraz :)

A panienki faktycznie, pięknie rosną. Pochwalę się Wam uśmiechami Martusi, Emilka jeszcze nieśmiało i bardzo rzadko, Martę to bardzo łatwo rozbawić. Mam za to minę Emilki (pt. "Mamo! daj mi to mleko w końcu, bo się obrażę"), która rozwala mi konstrukcję :p Jak ja kocham te moje wszystkie dzieci...
IMG_20180905_134650.jpg IMG_20180905_164521.jpg

Załączniki

• IMG_20180905_134650.jpg
    IMG_20180905_134650.jpg
    149,8 KB · Wyświetleń: 177
  • IMG_20180905_164521.jpg
    IMG_20180905_164521.jpg
    70,7 KB · Wyświetleń: 174
Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale od wczoraj młoda mi nie śpi. Nie może zasnąć. Na rękach oczy zamknięte ale próba odlozenia kończy się płaczem i na nowo usypianie. Zawsze co mi zasypiala sama to teraz takie coś ? ?[emoji53][emoji53]

Dziewczyny, dzięki za słowa wsparcia :O)
Gina odpuszczam dzisiaj, bo nie mam co z bliźniaczkami zrobić, w sobotę będzie moja mama, przyjedzie na tydzień, to po niedzieli podejdę razem z nią :) przy okazji wsparcie się przyda, aczkolwiek teraz nic jej nie mówię, bo jak ją znam to panikę zasieje :D Ona miała raka szyjki macicy, na szczęście szybko wykrytego (powiedziałam, że jak do lekarza nie pójdzie, to mnie na oczy nie zobaczy) i obyło się bez chemii, sama operacja styknęła. I co za tym idzie mama moja by większym stresem żyła niż ja teraz :)

A panienki faktycznie, pięknie rosną. Pochwalę się Wam uśmiechami Martusi, Emilka jeszcze nieśmiało i bardzo rzadko, Martę to bardzo łatwo rozbawić. Mam za to minę Emilki (pt. "Mamo! daj mi to mleko w końcu, bo się obrażę"), która rozwala mi konstrukcję :p Jak ja kocham te moje wszystkie dzieci...
Zobacz załącznik 895208 Zobacz załącznik 895209
Jery jakie slodkie ❤❤❤❤ a Jasio jaki podobny do dziewczynek ❤❤❤❤ cuda

reklama
Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale od wczoraj młoda mi nie śpi. Nie może zasnąć. Na rękach oczy zamknięte ale próba odlozenia kończy się płaczem i na nowo usypianie. Zawsze co mi zasypiala sama to teraz takie coś ? ?[emoji53][emoji53]
Moja też sama w leżaczku zasypiala a teraz lipa. Wczorsj wózek zadziałał. Bez lulania

Do góry