Ewcia może po prostu laktacja Ci się ustabilizowała i stąd takie wrażenie?Cos leci ale mniej.. tak widze ze mniej jest.. ze to nie to co bylo..
reklama
Albo kryzys laktacyjny czy skok rozwojowy zależy kto jak woli to nazywać.Ewcia może po prostu laktacja Ci się ustabilizowała i stąd takie wrażenie?
G
gosc12
Gość
A jeszcze zapytam. Lepiej odrazu wziąć Bebiko plus. I później dalej jej podawać Bebiko 2 plus. Czy na początek ten HiPP a później przejść na Bebiko 2 ?
Hipp też jest 2A jeszcze zapytam. Lepiej odrazu wziąć Bebiko plus. I później dalej jej podawać Bebiko 2 plus. Czy na początek ten HiPP a później przejść na Bebiko 2 ?
G
gosc12
Gość
To samoJa tak mam caly dzien.. troche pociumka i ryk.. :/ nawet rolowalam sutka jak ty i nic..
Powiem Ci, że już jestem chyba zmęczona. Bo u nas od początku była zabawa nie ssanie. A teraz się pogorszyło znacznie ..Jeszcze byś ją nauczyła do cyca. Ale musiałabyś odpuścić całkowicie butle i przez kilka dni byście się pomeczyly
G
gosc12
Gość
Ja wiem , że nie mam mało. Mam tyle co dla niej idealnie. Ale leci tylko przy niej , chodzi mi , że laktatorem g.. ściągnę :/Ja mam piersi cały czas miękkie. Pewnie laktacjela się ustabilizowala. I nie leci nic nad stan tylko tyle co dla malej. A wydaje się jakby mało było. Też miałam takie wrażenie ale była położna, mała dużo przybrała przez tydzień czyli nie mam mało pokarmu
G
gosc12
Gość
Wiem, ale dwa razy droższy ..Hipp też jest 2
A po 6 miesiącu dużo tego mleka na tydzień idzie? Karton na ile starcza mniej więcej ?
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Też mam już miękkie 3 tygodnie po porodzie a mleka mam że aż cieknie z drugiej piersi jak karmie.Ja mam piersi cały czas miękkie. Pewnie laktacjela się ustabilizowala. I nie leci nic nad stan tylko tyle co dla malej. A wydaje się jakby mało było. Też miałam takie wrażenie ale była położna, mała dużo przybrała przez tydzień czyli nie mam mało pokarmu
A po co masz ściągnąć? Wystarczy że dla małej idealnieJa wiem , że nie mam mało. Mam tyle co dla niej idealnie. Ale leci tylko przy niej , chodzi mi , że laktatorem g.. ściągnę :/
reklama
Klaudia nie pamiętam bo Aleks pół roku mial prawie 4 lata temu [emoji23]Wiem, ale dwa razy droższy ..
A po 6 miesiącu dużo tego mleka na tydzień idzie? Karton na ile starcza mniej więcej ?