reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A miałam pytać jeszcze czy wozicie w gondoli czy w foteliku bo u nas niby jest w regulaminie że jak gondolka nie ma.pasow to m dziecko wziąć na ręce.
Raz w gondoli, raz w foteliku. Już raz miałam kontrolę jadąc z Mają i nic gondoli się nie czepiał. Tylko Pani kontrolerka Mają się zachwycała [emoji23]

Jak jej Popsika po buzi to nic się nie stanie. To przecież jak maseczka działa ☺ tylko denerwujące to że wszystko ulane. Ja dzisiaj chciałam bez stanika spać i przykleiłam sobie wkładki do koszuli. A cholera i tak cała koszula do pasa mokra i musiałam się w nocy przebierać i wdziewać chomąto..
Tez juz sie przebieralam w nocy,nie raz, bo wkladki sie przesunely i wszystko mokre bylo [emoji23]

My już powoli wchodzimy w 2 [emoji23] tzn zapas ma spory w nich jeszcze no ale. Mam dwie paczki po 144 szt to akurat [emoji23]
No my dwojeczki tez juz od jakiegos czasu :D a zostala tylko paczka z babydreams fun&fit hyhy 66 szt plus 5szt bambusowych jeszcze mi zostalo.. :p czyli sramy i sikamy na potęge [emoji23]

reklama
No my dwojeczki tez juz od jakiegos czasu :D a zostala tylko paczka z babydreams fun&fit hyhy 66 szt plus 5szt bambusowych jeszcze mi zostalo.. [emoji14] czyli sramy i sikamy na potęge [emoji23]
Ja 1 zapasu miałam 5 paczek. A nawet nie liczę ile paczek 0 i 1 jeszcze dokupiłam [emoji23]na dobę jak miała te alergiczne kwaśne kupy które robiła często i po trochę to paczka cała dady 1 potrafiła mi pójść... Więc potem zrezygnowalam z pampersa bo za drogi biznes i przeszłam chwilowo ba dady bo paczka 10 zł. A nie 20.

Do góry