reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A miałam pytać jeszcze czy wozicie w gondoli czy w foteliku bo u nas niby jest w regulaminie że jak gondolka nie ma.pasow to m dziecko wziąć na ręce.
Raz w gondoli, raz w foteliku. Już raz miałam kontrolę jadąc z Mają i nic gondoli się nie czepiał. Tylko Pani kontrolerka Mają się zachwycała [emoji23]

Jak jej Popsika po buzi to nic się nie stanie. To przecież jak maseczka działa ☺ tylko denerwujące to że wszystko ulane. Ja dzisiaj chciałam bez stanika spać i przykleiłam sobie wkładki do koszuli. A cholera i tak cała koszula do pasa mokra i musiałam się w nocy przebierać i wdziewać chomąto..
Tez juz sie przebieralam w nocy,nie raz, bo wkladki sie przesunely i wszystko mokre bylo [emoji23]

My już powoli wchodzimy w 2 [emoji23] tzn zapas ma spory w nich jeszcze no ale. Mam dwie paczki po 144 szt to akurat [emoji23]
No my dwojeczki tez juz od jakiegos czasu :D a zostala tylko paczka z babydreams fun&fit hyhy 66 szt plus 5szt bambusowych jeszcze mi zostalo.. :p czyli sramy i sikamy na potęge [emoji23]

reklama
No my dwojeczki tez juz od jakiegos czasu :D a zostala tylko paczka z babydreams fun&fit hyhy 66 szt plus 5szt bambusowych jeszcze mi zostalo.. [emoji14] czyli sramy i sikamy na potęge [emoji23]
Ja 1 zapasu miałam 5 paczek. A nawet nie liczę ile paczek 0 i 1 jeszcze dokupiłam [emoji23]na dobę jak miała te alergiczne kwaśne kupy które robiła często i po trochę to paczka cała dady 1 potrafiła mi pójść... Więc potem zrezygnowalam z pampersa bo za drogi biznes i przeszłam chwilowo ba dady bo paczka 10 zł. A nie 20.

Do góry