E
Ewka34
Gość
Nie, bambioo chyba czy cos takiego.. takie bambusowe eco biodegradowalneKtóre te pieluchy ? Te fan&fit ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, bambioo chyba czy cos takiego.. takie bambusowe eco biodegradowalneKtóre te pieluchy ? Te fan&fit ?
Mi wystawiła położna środowiskowa na podstawie karty ciąży.Dziewczyny czy zaświadczenie do becikowego może mi wypisać położna że szpitala gdzie chodziłam do lekarza(prywatnie) czy muszę iść na wizytę kolejna do doktora??
Ile waży Maja?[emoji16]kurde my dalej na 1 jedziemy... Ale nam jeszcze pępek nie odpadł...My już powoli wchodzimy w 2 [emoji23] tzn zapas ma spory w nich jeszcze no ale. Mam dwie paczki po 144 szt to akurat [emoji23]
A w ksiazeczce masz date pierwszej wizyty? Jesli tak to mozeDziewczyny czy zaświadczenie do becikowego może mi wypisać położna że szpitala gdzie chodziłam do lekarza(prywatnie) czy muszę iść na wizytę kolejna do doktora??
3290 g a dwójki niby od 3kg [emoji23]Ile waży Maja?[emoji16]kurde my dalej na 1 jedziemy... Ale nam jeszcze pępek nie odpadł...
Mi wystawiła położna.Dziewczyny czy zaświadczenie do becikowego może mi wypisać położna że szpitala gdzie chodziłam do lekarza(prywatnie) czy muszę iść na wizytę kolejna do doktora??
To Michał miał 1.5 tygodnia temu 3500g i dalej 1 używamy[emoji23][emoji16]3290 g a dwójki niby od 3kg [emoji23]
My też jeszcze na 1Ile waży Maja?[emoji16]kurde my dalej na 1 jedziemy... Ale nam jeszcze pępek nie odpadł...