reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mój też się rozciąga:)) słodko to wygląda :))

Dziewczyny a zdażyło się Wam już jechać autobusem albo tramwajem? Po córkę do przedszkola albo samochodem albo autobusem bo to jednak jest 10 minut samochodem albo autobusem to na nogach ona nie da rady .
Mi się zdarzyło w zeszłym tygodniu już jechać autobusem. Wracałam od lekarza...

Ja juz smierdze mlekiem

Dziewczyny a zdażyło się Wam już jechać autobusem albo tramwajem? Po córkę do przedszkola albo samochodem albo autobusem bo to jednak jest 10 minut samochodem albo autobusem to na nogach ona nie da rady .
Taaaa urocze.. chyba ze jestes padnieta w nocy, a tu takie cos przez miesiac.. ;) plus sytuacja w domu i tak mi sie dzis skumulowalo wszystko.. ale juz mi przeszlo jak patrze na ten skarb :p

Nie wiem ktora z was pytala o te bambusowe pieluszki z rossmana.. teraz je uzywam wlasnie.. i wg mnie sa beznadziejne.. tzn tak, pupcia jest oki.. ale po nocy sa wilgotne z zewnatrz.. a zmieniam jej raz w nocy tylko.. chyba ze sie wykupka ;) takze ja ich juz nie kupie,bo wiecej mam do prania ;)

Mi się zdarzyło w zeszłym tygodniu już jechać autobusem. Wracałam od lekarza...
Czyli nie jestem szalona :)) oczywiście postaram się jechać nie w godzinach szczytu itd ale ktoś dziecko odebrać musi. Spróbuję samochodem na początek może ale wygodniej jest autobusem bo jak się wpakuje w korek to czasem zamiast 10 minut autobusem jechałam 1 h samochodem.

Nie wiem ktora z was pytala o te bambusowe pieluszki z rossmana.. teraz je uzywam wlasnie.. i wg mnie sa beznadziejne.. tzn tak, pupcia jest oki.. ale po nocy sa wilgotne z zewnatrz.. a zmieniam jej raz w nocy tylko.. chyba ze sie wykupka ;) takze ja ich juz nie kupie,bo wiecej mam do prania ;)

Dzięki za opinie bo myślałam o nich. Za to chusteczki waterwipes z rossmana to mój nr 1. I te reczniczki w rolce. No cudo.

Dziękuję. Też chropowate pod palcem,zwłaszcza między bramami. Położna wczoraj mówiła żeby patrzeć czy nie schodzi niżej bo wtedy może być skądś. Poki tyoko na twarzy to raczej trądzik... dziś ma kilka takich wręcz żółtych normalnych pryszczy jak "stary";)
My mamy tradzik na klatce piersiowej i górnej części pleców

Jasne. Maja nie jedną wycieczkę autobusem za sobą ma.
IMG_20180822_131225.jpg

Załączniki

• IMG_20180822_131225.jpg
    IMG_20180822_131225.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 363
Ja pytałam :* dzięki za opinie [emoji8]

reklama
Ona sie rozciaga.. jak taki stary dziad po wstaniu.. ja tez sie tak rozciagam po obudzeniu ;) podkladam pieluche,w nocy na spiku nieraz zapomne.. a nawet jesli podloze to i tak wszystko mokre ,dzis w oko dostala z mleka :/
Jak jej Popsika po buzi to nic się nie stanie. To przecież jak maseczka działa ☺ tylko denerwujące to że wszystko ulane. Ja dzisiaj chciałam bez stanika spać i przykleiłam sobie wkładki do koszuli. A cholera i tak cała koszula do pasa mokra i musiałam się w nocy przebierać i wdziewać chomąto..

Do góry