reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny ja odchodzę z forum. Mam już dość tego życia poprostu. Co chwilę coś się wali. Dzwoni Kamil teraz. 5 tygodni ciężkiej pracy. Jedzie szczesliwy do domu, na rachunki zarobił, na przeprowadzkę , dla nas. Okradli go z całej wypłaty. Ja już mam dość..
Może zajrzę kiedyś , narazie muszę się pozbierać bo już nie ogarniam tego co się u mnie dzieje.
Ucalujcie dzieciaczki i trzymajcie się ciepło :*
Kurczę Kochana strasznie mi przykro:(:( bardzo Ci współczuję...:( i jestem z Tobą. Nie odchodzi z forum. Tu zawsze możesz się wygadać, może jakieś pomysły zaczerpnąć... dostaniesz wsparcie od nas.... tule mocno:*

reklama
Ja tak w skrócie..poród tragiczny, cała porodówka wiedziala o moim porodzie..o 12 we wtorek odeszły mi wody, sączyły się dalej jeszcze, od 16 skurcze, później lewatywa bo rozwarcie na 3 cm. Lewatywa nic nie dała, później prysznic, wanna, w ramię przeciwbolowe leki tez nic nie dało. W końcu decyzja o znieczuleniu, 4 razy mi się wbijali skurcze co 1 min i ruszyć się nie mogłam. Podpięli mnie pod tlen, rozwarcie ruszyło, ja usypialam pomiędzy skurczami i o 3 rano urodził się Franio. Podobno już myśleli o cesarce. Jak na razie nie chcę myśleć o 2 dziecku :p

Ja tak w skrócie..poród tragiczny, cała porodówka wiedziala o moim porodzie..o 12 we wtorek odeszły mi wody, sączyły się dalej jeszcze, od 16 skurcze, później lewatywa bo rozwarcie na 3 cm. Lewatywa nic nie dała, później prysznic, wanna, w ramię przeciwbolowe leki tez nic nie dało. W końcu decyzja o znieczuleniu, 4 razy mi się wbijali skurcze co 1 min i ruszyć się nie mogłam. Podpięli mnie pod tlen, rozwarcie ruszyło, ja usypialam pomiędzy skurczami i o 3 rano urodził się Franio. Podobno już myśleli o cesarce. Jak na razie nie chcę myśleć o 2 dziecku :p
O jejku to Cię wymęczyli :( ale najważniejsze że Frania masz już przy sobie [emoji7]

Witam. Kawke od rana trzeba zrobić bo bez niej ani rusz [emoji1]. .. Młoda do północy dokazywala a później o dziwo ładnie spala. Obudziła mi się bo 3.5h i później po 2.5 h dla niej to sukces
@klaudiaa975 tak mi przykro. Nie wiem co napisać. Tym złodziejom trzeba ręce poucinac!!!

Załączniki

• 20180831_083259.jpg
    20180831_083259.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 124
Chyba tak. Tylko u nas jak ciałko ciepłe albo jak się złości to zaraz się czerwone robi. Zobacz załącznik 893378Zobacz załącznik 893379
Dziękuję. Też chropowate pod palcem,zwłaszcza między bramami. Położna wczoraj mówiła żeby patrzeć czy nie schodzi niżej bo wtedy może być skądś. Poki tyoko na twarzy to raczej trądzik... dziś ma kilka takich wręcz żółtych normalnych pryszczy jak "stary";)

Eh.. nie miałaś łatwego porodu. Wymęczyli cię. Ale już po wszystkim[emoji16]

reklama
Do góry