reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Biedroneczka10 u mnie Marta od dłuższego czasu ma problem ze słuchaniem się. Wszystko trzeba po tysiąc razy powtarzać, bo za pierwszym razem nie ma szans, żeby posłuchała. Ale dzisiaj nastąpiła przemiana i miałam wzorowa 5 łatkę w domu. Normalnie nie te same dziecko, aż się serce cieszy normalnie. Jeżeli chodzi o stosunek do brata to od początku jest w nim zakochana i cieszy się bardzo, że go ma. Zakochana w nim po uszy ❤️. W ogóle nie okazuje zazdrości.

reklama
Dziewczyny macie wszystkie WhatsApp? Skoro się wszystkie już rozpakowalysmy może założymy grupę na WhatsApp, będziemy miały wtedy więcej prywatności?

Różowa landryna na spacerze [emoji173]️
Już nawet na policzkach tłuścioszek się robi [emoji173]️
30 lipca przy wypisie waga 2280g, a dziś 30 sierpnia 3290g [emoji7]
PicsArt_08-30-08.50.34.jpg

Załączniki

• PicsArt_08-30-08.50.34.jpg
    PicsArt_08-30-08.50.34.jpg
    104,4 KB · Wyświetleń: 483
Dziewczyny jestem tak zmęczona że już mi się spać nie chce :) Nie wiem jak ja to sobie poukładam jak chłopak wróci do pracy. Chyba nie będę jadła i się myła :) mała ostatnio trochę nami rządzi.
A jak wy się trzymacie?

Dziewczyny jestem tak zmęczona że już mi się spać nie chce :) Nie wiem jak ja to sobie poukładam jak chłopak wróci do pracy. Chyba nie będę jadła i się myła :) mała ostatnio trochę nami rządzi.
A jak wy się trzymacie?
Też się zastanawiam jak to ogarnę, jak mąż wróci do pracy...[emoji4] będziemy tylko karmić[emoji23]

reklama
Do góry