reklama
E
Ewka34
Gość
Nie, chyba dwa dni tylkoA długo to u Was trwało? U nas w zasadzie od dnia narodzin oczko załzawione, ale wczoraj obudziła się z zaklejonym z ropy z dziś tez, może te mleko pomoze, oby.
Paulana
Fanka BB :)
U mnie tak jest z jedzeniem. Dzisiaj już dwa razy dałam 70 mm .. raz w domu i raz na dworze. Rano było ciężko nawet z nakładkami. Nie chciała złapać. Najlepiej jak by po jednym lyku mogła się najeść.. jak na początku jest bardzo dużo tak później trzeba ssać a to już ciężka sprawa dla niej.. po spacerze myślałam , że piersi mi wybuchną i ściągnęłam 180 , schowałam do lodówki na czarną godzinę.
Wysyłaj do mnie niech nie stoi w lodówce
Paulana
Odciagasz jedna pierś 7 min, druga 7 minut. Potem jedna 5, druga 5. Jedna 3, druga 3 :*
Ok spróbuję
Paulana
U mnie dziś drugi raz była położna. Pooglądała pępek małego i stwierdziła, że już nie ma po co przychodzić. Ulżyło mi[emoji4] Jakby nie można było podpisać wszystkich dokumentów na pierwszej wizycie i mieć to z głowy[emoji16]
U mnie była już 4razy i jeszcze przyjdzie ale.ja mam ranę która się rozeszła kiedy zdjęła mi szwy więc może ma wyrzuty sumienia
G
gosc12
Gość
Była położna, malaadnie przybiera , wazy 4550kg , pokazywałam jak karmię i mówi że ładnie ja przykładam , że mała ładnie ssie , jak jej się zachce. Bo widziała, że mleko leci , wystarczy połykać to mała cuduje. Więc to jej lenistwo nie moja wina. :**
G
gosc12
Gość
A ja żałuję , że została nam ostatnia wizyta. Bardzo fajna kobieta. Zawsze można coś dopytać .wszystko sprawdzi. ZważyU mnie dziś drugi raz była położna. Pooglądała pępek małego i stwierdziła, że już nie ma po co przychodzić. Ulżyło mi[emoji4] Jakby nie można było podpisać wszystkich dokumentów na pierwszej wizycie i mieć to z głowy[emoji16]
G
gosc12
Gość
Wysyłaj do mnie niech nie stoi w lodówce
Heh nie oddam bo wylapalam tyle pierwszy raz , a do tego nie odciagalam od ponad tygodnia bo leciało z 30ml://
Mikasa7
No moja śpi ładnie w nocy bo przy cycku. W dzien jak ululana w wózku to też pospi 3 h. A tak to jak ja odkładam to po 45 min. Ale zdarzy się i dłużej. Zobaczymy jak to bedzie. Dziecko więcej teraz widzi i słyszy i mózg ciągle pracuje i przetwarza. Pewnie to stąd.@Mikasa7 tak samo jak moja. Od trzech dni marudzi poplakuje. Nie może pożądanie zasnąć.
reklama
Mikasa7
Mojej też ropialo. Od przytkanego kanalika lzowego. Psikalam do nosa sola i sciagaoam katarkiem, do tego przemywalam sola fizjologiczna i masowalam kanalik@Ewka34 jak dobrze pamietam to Ty miałaś taki problem z mała, ze jej oczko ropialo? Moja ma to samo, jak sobie z tym poradziłaś? Ja przemywam ciepła woda przegotowana, dziś spróbowałam nawet mlekiem z piersi, bo wcale nie wyglada lepiej