reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie była już 4razy i jeszcze przyjdzie ale.ja mam ranę która się rozeszła kiedy zdjęła mi szwy więc może ma wyrzuty sumienia ;)
O kurde..to faktycznie może ją coś ruszyło[emoji5]
A ja żałuję , że została nam ostatnia wizyta. Bardzo fajna kobieta. Zawsze można coś dopytać .wszystko sprawdzi. Zważy :)
Moja nawet wagi nie przynosi. Tylko pępek sprawdzała i czytała mi ulotki, więc nie żałuję, że już nie przyjdzie.

reklama
@Ewka34 jak dobrze pamietam to Ty miałaś taki problem z mała, ze jej oczko ropialo? Moja ma to samo, jak sobie z tym poradziłaś? Ja przemywam ciepła woda przegotowana, dziś spróbowałam nawet mlekiem z piersi, bo wcale nie wyglada lepiej :(
Moja Izunia też miała wilgotne oczko od urodzenia. Na 5 dobę zaczęło jej to pięć, przrmywalam solą fizjologoczną ale nie było poprawy. Dopiero po kilku dniach zaczęłam 3-4 razy dziennie przeżywać moim mlekiem i po 2 dniach przestało to pięć.

Będzie dobrze. Zobaczysz. Wyobrażam sobie co teraz przeżywasz. Trzymam mocno kciuki. A może po prostu wynik był w górnej granicy i dlatego każą powtórzyć. A pod kątem jakich chorób pobierali krew w szpitalu?
Bo mojemu małemu tylko pod kątem fenyloketonuri. A córce 4 lata temu badali pod kątem kilku chorób wrodzonych chyba z 5 różnych. A teraz tylko jedna.
Chyba na te 5 różnych bo dostałam w szpitalu ulotkę a propo tych badań przesiewowych. W przychodni pocieszaly mnie pielęgniarki ze bardzo często przesyłają jak wyniki są na granicy albo materiału do badań było za mało. Muszę być dobrej myśli bo inaczej sfiksuje

A w którym miejscu dokładnie masować? Czytałam ze to może tak być :(
Jak masz kącik wewnętrzny okato idziesz tak 3 mm w dół i tam jest taka wyczuwalne górką. Ruchem polokraglym ku gorze, jakbys chciala wypchnac rope do jacika oka. Jak wpiszesz w google masaz kanalikow lzowych to na pewno jakiś instruktaż będzie.

Dostałam od męża bukiet roz na rocznicę. Z życzeniami wszystkiego najlepszego. Zapytałam czy tylko tyle, powiedział,że nie wie czego jeszcze mi życzyć. Podziękowałam i powiedziałam z uśmiechem,że ja nic nie mam dla niego. Mialam mala na rekach i chcualam juz isc,a on mnie zatrzymal i mocno przytulil.
Później patrzę na konto,że on coś zamówił za stowe...pytam co zamawiał. A on z uśmiechem,że on nic nie zamawial:D czyli że coś dla mnie:D

Dostałam od męża bukiet roz na rocznicę. Z życzeniami wszystkiego najlepszego. Zapytałam czy tylko tyle, powiedział,że nie wie czego jeszcze mi życzyć. Podziękowałam i powiedziałam z uśmiechem,że ja nic nie mam dla niego. Mialam mala na rekach i chcualam juz isc,a on mnie zatrzymal i mocno przytulil.
Później patrzę na konto,że on coś zamówił za stowe...pytam co zamawiał. A on z uśmiechem,że on nic nie zamawial:D czyli że coś dla mnie:D
Jak miło z jego strony. Nie chodzi o kwiaty i prezent. A o samo przytulenie. Chyba to jest najpiękniejszy prezent ❤️

Jak miło z jego strony. Nie chodzi o kwiaty i prezent. A o samo przytulenie. Chyba to jest najpiękniejszy prezent ❤️
Widzę też po sobie,że ciężko wrócić do normalności. Im dłużej człowiek się nie przytula tym później trudniej do tego wrócić.. bo mi bardzo dziwnie jest... Ale pewnie pokonamy barierę z czasem. Ja sama bym spróbowała,ale ciężko mi też po tym że tak o niego zabiegalam A on był obojetny

reklama

Super ale dlaczego ty nic nie przyszykowałaś? :p albo oboje się staracie albo nikt ;)

Do góry