E
Ewka34
Gość
Tez zauwazylam ze jak pije mniej to z cyckow malo co leci.. a ja nie umiem pic na sile.. :/Moja Malwinka kończy dzisiaj 6 tygodni
Wczoraj pierwszy raz mieliśmy ciężką noc.. od 22 do 1 nie chciała spać ani jeść nic , tylko na rękach i się rozglądała... oczy wielkie ... Myślałam że ja pierwsza już usne niż ona
Tak to jest jak wcześniej pochwali się dziecko że dobrze w nocy spi
A ja wkoncu zaczelam brać witaminy bo do tej pory od porodu tylko brałam maneż potas i żelazo na anemie , będę musiała iść jakoś na pobranie krwi żeby sprawdzić jak teraz sytuacja się przestawia z tym moim zelazem
W środę idziemy na szczepienie tylko nie pamiętam na co już to było i się dowiem też ile moja pucia mała urosła .
A wizytę kontrolną po porodzie u gin mam 19 września bo teraz jest na urlopie i dopiero wtedy , i tego dnia też mam dentyste 3 godz wcześniej , 2 stresy jednego dnia
Zawsze myślałam że jak ma się duże piersi to jest dużo pokarmu niż jak ma się małe jak ja b/c ale się myliłam
mimo że mam małe od początku karmie piersią . Staram się pić dużo , w szpitlu kazali pić 3 l wody , gdzieś w książeczce o karmieniu wyczytałam że 3-4 l ale to prawda , widzę różnice jak piję mniej lub więcej trzeba pić na siłę czasem ale coś za coś bo nie tylko jest więcej mleka ale też i dla naszego organizmu lepiej jak jest dobrze nawodniony 1-2 razy dziennie stratami się pić też kawe zbozowa
Zobacz załącznik 893184 Zobacz załącznik 893187