karkula309
Fanka BB :)
To wiem tylko nie wiem jakie są tego skutki [emoji39][emoji39]Z tym że rozszerza się dietę dzieciom dopiero od 4 miesiąca (karmionym mm) albo od 6 miesiąca (kp)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wiem tylko nie wiem jakie są tego skutki [emoji39][emoji39]Z tym że rozszerza się dietę dzieciom dopiero od 4 miesiąca (karmionym mm) albo od 6 miesiąca (kp)
Oby Ci pomogły [emoji16]Mam nadzieję , że nam pomoga takie nakładki. Bo mala łapie, pije i puszcza i tak co chwilę. Denerwuje się i płacze. Łapie i puszcza.. i nie wiem czy ja źle przystawiam , czy jej nie wygodnie, czy js coś boli czy po prostu źle chwyta i ja to meczy :/
Kochana dasz radę! Ja też po.5.dniach w.szpitalu miałam mega kryzys. Ale jak wychodziłam po 7.dniach to byłam nieszczęśliwszą na świecie [emoji16] u Ciebie też tak będzie! To dla waszego dobra[emoji8]My dalej w szpitalu, już mi się ryczeć chce, jestem już padnięta, wyglądam jak zombi... dziś jesteśmy bez naświetlania... mam nadzieje ze już nie wróci bo się skończę psychicznie, poczuła co to cycek i nie chce tam siedziec... sciaga sobie okularki na nos i nie na jaknoddychac i tak siedze i i koczuje ehm, wczoraj pediatra powiedziała ze dziś raczej wyjdziemy, ale one zmieniają się co drugi dzień i mnie tak zwodzą ... każda mówi inna wersjeZobacz załącznik 892637
Czy któraś jeszcze nie urodziła?
O właśnie [emoji16] te też miałam na oku [emoji16]Nakładki najlepsze z medela bo są bardzo cieniutkie.
Trzymam kciuki[emoji16]Dziewczyny ja od 13 w szpitalu, zaczęły wody odchodzić i teraz mam skurcze co 2/3 minuty. Trzymajcie kciuki
Wypróbowałam metodę koleżanki z forum[emoji16] spłaszczyłam mu trochę brodawkę i załapał. Już 3.dzień karmię bez[emoji16]Wyszłyśmy z małą na spacer godzinę temu i ona tak mocno śpi, że szkoda mi ja wyciągać z wózka i iść do domu. No nic pokoczuję jeszcze chwilę na tej ławeczce.
Byłyśmy dziś u położnej. Iza przybrała 240g w 6 dni także bardzo się cieszę bo wcześniej przez 4dni prawie nic nie przybrała. Przekroczyła wagę urodzinową także super.
Klaudia, ja używam nakładek medeli rozmiar M bo mam płaskie sutki. Jeszcze z tydzień, dwa i będę małą odliczać od nakładek.
Anula, powiedz jak Wam się udało oduczyć Michasia od nakładek? Szybko załapał o co chodzi?
Też muszę kupić jakieś apaszki pod szyję bo już coraz chłodniej się robi. Mam jedną ale jedna to mało.
Na jesień, zimę mam kombinezony po moich chlopakach i jeden po bratanicy. Najlepiej, nigdzie nie powiewa, nie rokuje się. Bluzy polarowe też mam 2 i taką misiową jedną, grubsze spodenki też się znajdą także nie muszę nic kupować.
Jaka pucia słodka ☺Malwinka na spacerkujeszcze nie zdazylam wyjść z domu a ona już usnęła tylko czapkę jej założyłam .
Zobacz załącznik 892639
Duże 685.10.15 z Olx
stan idealny i za 40 zł
![]()
Powodzenia. Już tuż tuż. ☺Dziewczyny ja od 13 w szpitalu, zaczęły wody odchodzić i teraz mam skurcze co 2/3 minuty. Trzymajcie kciuki
Nareszcie !!:****** Powodzenia !!:******Dziewczyny ja od 13 w szpitalu, zaczęły wody odchodzić i teraz mam skurcze co 2/3 minuty. Trzymajcie kciuki
DziękujeWyszłyśmy z małą na spacer godzinę temu i ona tak mocno śpi, że szkoda mi ja wyciągać z wózka i iść do domu. No nic pokoczuję jeszcze chwilę na tej ławeczce.
Byłyśmy dziś u położnej. Iza przybrała 240g w 6 dni także bardzo się cieszę bo wcześniej przez 4dni prawie nic nie przybrała. Przekroczyła wagę urodzinową także super.
Klaudia, ja używam nakładek medeli rozmiar M bo mam płaskie sutki. Jeszcze z tydzień, dwa i będę małą odliczać od nakładek.
Anula, powiedz jak Wam się udało oduczyć Michasia od nakładek? Szybko załapał o co chodzi?
Też muszę kupić jakieś apaszki pod szyję bo już coraz chłodniej się robi. Mam jedną ale jedna to mało.
Na jesień, zimę mam kombinezony po moich chlopakach i jeden po bratanicy. Najlepiej, nigdzie nie powiewa, nie rokuje się. Bluzy polarowe też mam 2 i taką misiową jedną, grubsze spodenki też się znajdą także nie muszę nic kupować.
Nie wszystkim dzieciom one pomagają. Dużo dzieci mimo wszystko ma po nich jeszcze większe bóle brzucha, rozwolnienia i wymioty.To wiem tylko nie wiem jakie są tego skutki [emoji39][emoji39]
No nas też czekają większe wydatki, prócz małej co chwilę coś to teraz do mieszkania meble i duperele typu, sztućce, firanki itp.A nie mam pojęcia dawno już nie byłam , ale pewnie juz taksiostra ostatnio mi kupila w Pepco legginsy po 9.90 te co miała na dupce w kropeczki fajny materiał taki grubszy
w przyszłym tygodniu może się wybiorę do Pepco z małą bo mąż ma wolne więc moze pojadę gdzies wkoncu na małe zakupki bo do tej pory wszystko przez internet kupuje
a zakupów to mam dużo .. jeszcze żelazko mi się splalilo i muszę nowe kupić
![]()
No tak tylko mi pediatra kazała podawać wodę żeby wyplukłac żółtaczkę a później znajoma mi mówi że tak nie można robić bo to rozszerzenie diety. Ja tego nie rozumiem bo jeśli jest potrzeba to się daje i co z tego że się dietę rozszerza [emoji39] tak samo jeśli dziecko boli brzuch ciągle to moim zdaniem można spróbować herbaty . Jeśli zadziała to super jeśli nie to się więcej nie podaje i tyle. No ale nie mówię że się nie mylę, może nie mam racji . Wiem że jeśli dziecko boli brzuch to się próbuje wszystkiego i mi osobiście w ogóle nie przeszkadza że to rozszerzenieNie wszystkim dzieciom one pomagają. Dużo dzieci mimo wszystko ma po nich jeszcze większe bóle brzucha, rozwolnienia i wymioty.