reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My dalej w szpitalu, już mi się ryczeć chce, jestem już padnięta, wyglądam jak zombi... dziś jesteśmy bez naświetlania... mam nadzieje ze już nie wróci bo się skończę psychicznie, poczuła co to cycek i nie chce tam siedziec... sciaga sobie okularki na nos i nie na jaknoddychac i tak siedze i i koczuje ehm, wczoraj pediatra powiedziała ze dziś raczej wyjdziemy, ale one zmieniają się co drugi dzień i mnie tak zwodzą ... każda mówi inna wersje :D Zobacz załącznik 892637

Czy któraś jeszcze nie urodziła?
Przykro mi bardzo. Ile już jesteście łącznie w szpitalu ?? To naświetlanie to tylko dla jego zdrowia. Za niedługo wrócicie i odpoczniecie w swoim domku :* wytrzymaj :*
Śliczny jest ❤️

reklama
Aa to mam takich sporo :) myślałam , że o jeszcze jakieś inne chodzi :) jaka ona śliczna ❤️ też muszę się rozejrzeć za kompletem czapka+apaszka pod szyjkę bo już coraz zimniej się robi ..
Dziekuje :) no juz teraz trzeba bedzie cos pod szyjke bo juz chlodniej sie robi :)Ja ze 2 msc temu kupilam z 5.10.15 apaszkę kupiłam fajna na zatrzask z tyłu to nie zsunie się :) ale muszę dokupić jeszcze ze 2 na zmianę bo wiadomo dziecku się uleje czy cos to lepiej mieć na zmianę :)

Ale co konkretnie? Ja mam tylko staniki. Koszulki albo podnoszę do góry albo jak mają większy dekolt to wyjmuję górą. Koszule rozpinam.
No właśnie ja mam mało takich gdzie dekolt naciagne a sukienki to już wszystkie takie że nie da się karmić. Jeszcze w domu to mogę podciągnąć do góry ale jak gdzieś jestem to słabo. Co prawda mam osłonkę do karmienia i polecam ale jednak zakrywa przod a jak podniose koszulkę to plecy całe widać.

Nie podaje. Synowi dawałam. Ale zmieniły się zalecenia. Podawanie herbatek jest uznawane za rozszerzania diety. Więc dzieci KP od 6 miesiąca, a mm od 4 miesiąca.

No tak tyle że to nie z tych gotowych zbrylowanych herbat ale naturalna ziołowa. Mała się czasem męczy a ja nie karmię tylko piersią. Podaje też mm.

No bo miałam płaskie sutki i mój maluch nie potrafił ich złapać...[emoji852] teraz karmię go bez nakładek. Ja mam fizia np. higieny i dlatego w nocy je wyparzałam. Potem kupiłam sobie jeszcze z lovi.
Ale od dziewczyn w szpitalu słyszałam, że z aventu są dobre[emoji5]

Nakładki najlepsze z medela bo są bardzo cieniutkie.

reklama
Dziewczyny czy Wasze dzieci koło 2 tygodnia-2,5 tygodnia życia mialy rak że częściej domagaly się piersi??? Bo moja dziś wisi na mnie...W domu tylko na rękach chce usypiac od początku. Albo przy cycku. Czytam madre artykuly,wszedzie pisza ze dziecko placze z jakiegos powodu,że nie potrafi wymuszać... echhh...zmęczona jestem

Do góry