reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No bo miałam płaskie sutki i mój maluch nie potrafił ich złapać...[emoji852] teraz karmię go bez nakładek. Ja mam fizia np. higieny i dlatego w nocy je wyparzałam. Potem kupiłam sobie jeszcze z lovi.
Ale od dziewczyn w szpitalu słyszałam, że z aventu są dobre[emoji5]
I wszystkie można w aptece dostać ?
A wyciągnęły się po używaniu ich ? Ciężej Ci było ułożyć dziecka do karmienia jak je stosowałas ?

I wszystkie można w aptece dostać ?
A wyciągnęły się po używaniu ich ? Ciężej Ci było ułożyć dziecka do karmienia jak je stosowałas ?
Ja jedne w aptece kupiłam, drugie w smyku.
W ogóle się nic z nimi nie dzieje. Mały załapał mega szybko w szpitalu i potem było mi ciężko to do samej piersi przyzwyczaić[emoji85]bo niby tu musiał więcej się napracować, ale nakładkę ładnie złapał od razu.

Ja jedne w aptece kupiłam, drugie w smyku.
W ogóle się nic z nimi nie dzieje. Mały załapał mega szybko w szpitalu i potem było mi ciężko to do samej piersi przyzwyczaić[emoji85]bo niby tu musiał więcej się napracować, ale nakładkę ładnie złapał od razu.
Mam nadzieję , że nam pomoga takie nakładki. Bo mala łapie, pije i puszcza i tak co chwilę. Denerwuje się i płacze. Łapie i puszcza.. i nie wiem czy ja źle przystawiam , czy jej nie wygodnie, czy js coś boli czy po prostu źle chwyta i ja to meczy :/

My dalej w szpitalu, już mi się ryczeć chce, jestem już padnięta, wyglądam jak zombi... dziś jesteśmy bez naświetlania... mam nadzieje ze już nie wróci bo się skończę psychicznie, poczuła co to cycek i nie chce tam siedziec... sciaga sobie okularki na nos i nie na jaknoddychac i tak siedze i i koczuje ehm, wczoraj pediatra powiedziała ze dziś raczej wyjdziemy, ale one zmieniają się co drugi dzień i mnie tak zwodzą ... każda mówi inna wersje :D 5EAD556F-0074-4B87-AA68-1314BB78269F.jpeg

Czy któraś jeszcze nie urodziła?

Załączniki

• 5EAD556F-0074-4B87-AA68-1314BB78269F.jpeg
    5EAD556F-0074-4B87-AA68-1314BB78269F.jpeg
    618,7 KB · Wyświetleń: 170
reklama
Do góry