reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No bo miałam płaskie sutki i mój maluch nie potrafił ich złapać...[emoji852] teraz karmię go bez nakładek. Ja mam fizia np. higieny i dlatego w nocy je wyparzałam. Potem kupiłam sobie jeszcze z lovi.
Ale od dziewczyn w szpitalu słyszałam, że z aventu są dobre[emoji5]
I wszystkie można w aptece dostać ?
A wyciągnęły się po używaniu ich ? Ciężej Ci było ułożyć dziecka do karmienia jak je stosowałas ?

I wszystkie można w aptece dostać ?
A wyciągnęły się po używaniu ich ? Ciężej Ci było ułożyć dziecka do karmienia jak je stosowałas ?
Ja jedne w aptece kupiłam, drugie w smyku.
W ogóle się nic z nimi nie dzieje. Mały załapał mega szybko w szpitalu i potem było mi ciężko to do samej piersi przyzwyczaić[emoji85]bo niby tu musiał więcej się napracować, ale nakładkę ładnie złapał od razu.

Ja jedne w aptece kupiłam, drugie w smyku.
W ogóle się nic z nimi nie dzieje. Mały załapał mega szybko w szpitalu i potem było mi ciężko to do samej piersi przyzwyczaić[emoji85]bo niby tu musiał więcej się napracować, ale nakładkę ładnie złapał od razu.
Mam nadzieję , że nam pomoga takie nakładki. Bo mala łapie, pije i puszcza i tak co chwilę. Denerwuje się i płacze. Łapie i puszcza.. i nie wiem czy ja źle przystawiam , czy jej nie wygodnie, czy js coś boli czy po prostu źle chwyta i ja to meczy :/

My dalej w szpitalu, już mi się ryczeć chce, jestem już padnięta, wyglądam jak zombi... dziś jesteśmy bez naświetlania... mam nadzieje ze już nie wróci bo się skończę psychicznie, poczuła co to cycek i nie chce tam siedziec... sciaga sobie okularki na nos i nie na jaknoddychac i tak siedze i i koczuje ehm, wczoraj pediatra powiedziała ze dziś raczej wyjdziemy, ale one zmieniają się co drugi dzień i mnie tak zwodzą ... każda mówi inna wersje :D 5EAD556F-0074-4B87-AA68-1314BB78269F.jpeg

Czy któraś jeszcze nie urodziła?

Załączniki

• 5EAD556F-0074-4B87-AA68-1314BB78269F.jpeg
    5EAD556F-0074-4B87-AA68-1314BB78269F.jpeg
    618,7 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Do góry