reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja się zastanawiam co zalozyc na chrzest w październiku tak żebym mogła karmić piersią :) do kosciola wezmę awaryjnie butle żeby z cyckami nie świecić . Czy do kościoła sukienkę a w domu się przebrać w spódnice i koszule żeby podwinąć i bez problemu mała nakarmić .. nie mam pomysłu . Bo robimy w domu tylko dla najbliższych ok 12-15 osób będzie :) nie zapraszam moich ciotek wujków itp .. :p

To nie jest zawsze takie proste. Nie używam aplikacji ale notuje w zeszycie. Ja już mam piersi miękkie cały czas i nie czuje która pełna bo są cały czas jakby puste. No i moje dziecko nie woła jeść nawet i 5h więc zapisuje i po maksymalnie 3h wybudzam
U nas niby Maja woła, ale ja też czuje jakby puste były. Od samego początku zresztą.

W niedzielę jak było chlodno to założyłam jej ten biały kombinezon minky cienki jest taki materiał jak bluza :)mamy jeszcze taki dresowy i polarowy w paski bo filipku jak, ten rozowy będzie też na jesien , pewnie w tym tygodniu przyjdzie a na zimę ten beżowy będzie mieć też na dniach przyjdzie :) a teraz jak dzisiaj taka pogoda to tylko jej bluzę założę na spacer na body z długim rękawem :)Zobacz załącznik 892593 Zobacz załącznik 892594 Zobacz załącznik 892595 Zobacz załącznik 892597 Zobacz załącznik 892598
Aa to mam takich sporo :) myślałam , że o jeszcze jakieś inne chodzi :) jaka ona śliczna ❤️ też muszę się rozejrzeć za kompletem czapka+apaszka pod szyjkę bo już coraz zimniej się robi ..

Ja bluzkę podwijam do góry. Nie kombinuje bo bym zbankrutowała. Po domu bym musiała mieć kilka sztuk bo co chwilę idą do prania, na wyjścia też by się przydało. Raczej nic nie kupuje :)
Ja właśnie mówię o wyjściach. Często jestem u rodziców czy teściów i dla mnie to komfort mieć cos z czego wyjme cyca bez rozbierania się.

reklama
Ja podaje ;)choc mala nie lubi zawsze kilka lyczkow wezmie
To moja uwielbia. Cała butle by wypiła. :) Nie patrzę na te nowe metody. Na początku byłam przeciwna ale doszłam do wniosku , że dziecko też potrzebuje przepłukać buzie. Np jak zwymiotuje lub uleje i ma taką serwatke w buzi to przecież nie przyjemnie jest i lepiej napić się wody niż znowu mleka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry