U nas były co chwilę wodniste. No ale alergiczne kupy to inaczejU mnie z kupkami jest tak już pod koniec karmienia jest lub zaraz po. Czasem ciut później ogólnie ile karmień tyle kup na dobę.
reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Pełnią mówicie[emoji23][emoji23]. Hehe bo moja tez była niespokojna w nocy... Dziewczyny młoda karmie tak co 2 godziny choć powinnam co 3 ale ona nie wytrzymuje do tych trzech godzin ( nieraz jej się uda ) piję mi wtedy 60 nieraz 80 ml. Polozna mówi żeby ją przetrzymać i napoic ja herbatka ale ona wtedy mi ulewa bo po herbatce po 30 min i tak domaga się mleka. Polozna mówiła ze lepiej dla malucha aby jadł rzadziej a więcej ale ona je mniej a częściej ( co myślałam że to lepiej [emoji53]) mowie tu o mleku mm.... Na dodatek opazylam sobie rękę wrzątkiem i mnie boli Ah nie zdara ze mnie.
Nie śmiej się [emoji23] ja urodziłam w pełnię [emoji23] a skurcze zaczęły się o 21-22 wtedy kiedy akurat było zaćmienie pełni [emoji23][emoji23][emoji23] boże nigdy w takie bzdury nie wierzyłam ale może faktycznie coś w tym jest [emoji23] Majce będę opowiadać jak to się urodziła w pełnię i zaćmienie [emoji23]Pełnią mówicie[emoji23][emoji23]. Hehe bo moja tez była niespokojna w nocy... Dziewczyny młoda karmie tak co 2 godziny choć powinnam co 3 ale ona nie wytrzymuje do tych trzech godzin ( nieraz jej się uda ) piję mi wtedy 60 nieraz 80 ml. Polozna mówi żeby ją przetrzymać i napoic ja herbatka ale ona wtedy mi ulewa bo po herbatce po 30 min i tak domaga się mleka. Polozna mówiła ze lepiej dla malucha aby jadł rzadziej a więcej ale ona je mniej a częściej ( co myślałam że to lepiej [emoji53]) mowie tu o mleku mm.... Na dodatek opazylam sobie rękę wrzątkiem i mnie boli Ah nie zdara ze mnie.
zanka200389
Ale ja się nie śmieje [emoji23] może też w to nie wierzę ale czasami myślę że też w tym coś jestNie śmiej się [emoji23] ja urodziłam w pełnię [emoji23] a skurcze zaczęły się o 21-22 wtedy kiedy akurat było zaćmienie pełni [emoji23][emoji23][emoji23] boże nigdy w takie bzdury nie wierzyłam ale może faktycznie coś w tym jest [emoji23] Majce będę opowiadać jak to się urodziła w pełnię i zaćmienie [emoji23]
Mówią że niby w pełnię najwięcej porodów. A wtedy było nas tylko dwie co w nocy rodziły. Zaraz przed moim cc dziewczyna naturalnie urodziła. Pół godziny później ja cc. Miałam pierwsza mieć cc, ale jak mnie przygotowywali, Cewnik itp to jej akurat wody odeszły i okazało się ze w 10 min rozwarcie z 5 na 10 i dawaj. Także mnie wyprzedziła [emoji23]Ale ja się nie śmieje [emoji23] może też w to nie wierzę ale czasami myślę że też w tym coś jest
E
Ewka34
Gość
Chyba tak, bo to tylko woda morskaI codziennie będziesz psikac ?
G
gosc12
Gość
Hehe to nic nie odpoczęłaś ja juz jak "na szpilkach" bo po 4 nad ranem odpadł chyba juz całkowicie czop,bo cala wkładka tego była..i teraz czekam na dalszy rozwój sytuacji i nie usnęłam już
!!:*
Bajunia
Normalnie leżał.A trzymalas go na boku ? Moja też nie protestowała
Bajunia
Mój mały też się w nocy urodził i odpukać grzeczny. W nocy to anioł. Przewijanie karmienie i 3-4 godz snu☺Kacperek dał mamie popalić w pierwsza pełną noc razem. Położna mówiła że będzie ciężko bo mały urodził się w nocy i jego aktywność teraz wzrośnie ciut. Łobuz ale to chyba po tacie
reklama
Bajunia
Co do plam z kupek to ja zostawiam w misce z proszkiem na kilka godzin a potem do pralki na 60 st. Mi mój mały kilka razy narobił na ręcznik zaraz po kąpieli ☺Ja polecam zapierac zwykłym szarym mydłem.zostawic na chwile i znowu zaprac. Wszystko ładnie schodzi ewentualnie zaprac i do pralki
Moja dziś jadła o 21.30,a obudziła się o 3.30...6 godzin... szok... Ale za to później zasnęła chyba przed 6...A ha o 6.40 pobudka bo młodego do przedszkola A nią do lekarza jadę skontrolować krwiaka.
A może karmiłaś małą w międzyczasie przez sen? Heh☺ i nawet nie pamiętasz ☺