reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kacperek dał mamie popalić w pierwsza pełną noc razem. Położna mówiła że będzie ciężko bo mały urodził się w nocy i jego aktywność teraz wzrośnie ciut. Łobuz ale to chyba po tacie :p
Maja urodziła się w nocy i śpi ładnie :* spokojnie :* to że dziecko w nocy się urodziło nie znaczy że będzie wtedy bardziej aktywne. Jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Dziś była pełnia bodajże to może to było przyczyna

reklama
Babeczki ja znów po poradę. Młodemu się końcówka sisiaka zrobiła czerwona. Akurat przed wizyta położnej. Kazała obserwować. Z teściowa obmyslilam ze będę przykładać gazik z rivanolem dwa razy i był piękny a porem pomimo dalszej kuracji znów jest to samo. Znów czerwony. Chyba muszę do lekarza

Hyhyhy wiesz tylko z bluzki mi sie to nie spralo :D
Nie,no super ze mala juz lepsze kupki strzela.. nie meczy sie biedactwo,a to najwazniejsze ;)
Ja polecam zapierac zwykłym szarym mydłem.zostawic na chwile i znowu zaprac. Wszystko ładnie schodzi:) ewentualnie zaprac i do pralki;)

Moja dziś jadła o 21.30,a obudziła się o 3.30...6 godzin... szok... Ale za to później zasnęła chyba przed 6...A ha o 6.40 pobudka bo młodego do przedszkola A nią do lekarza jadę skontrolować krwiaka.

Babeczki ja znów po poradę. Młodemu się końcówka sisiaka zrobiła czerwona. Akurat przed wizyta położnej. Kazała obserwować. Z teściowa obmyslilam ze będę przykładać gazik z rivanolem dwa razy i był piękny a porem pomimo dalszej kuracji znów jest to samo. Znów czerwony. Chyba muszę do lekarza
Najlepiej do lekarza. Pewnie zleci też badania moczu.

Spoko [emoji23] gorzej byś miała jakbyś była strzelona kwaśna, zielona że śluzem [emoji23]
Tym bardziej że takich kup to dziecko robi dużo [emoji23] dobrze ze zaczęło się to stabilizowac bo przy jednej zmianie szło mi aż 3 szt pampersow czasem i przez to zaczęłam kupować dady bo na oryginalnych pampersach bym nie wyrobiła [emoji23] jak się całkowicie ustabilizuje to wrócimy do Pampersa [emoji23]
U mnie to samo tylko co zmienie i słyszę znów kupa w pieluszce i od nowa przebieranie. W 3 dni opakowanie pampersów 1 poszło.

Powinna pomóc detreomycyna 1%, tylko jest na receptę mi pediatra tak przepisał.

Kacperek dał mamie popalić w pierwsza pełną noc razem. Położna mówiła że będzie ciężko bo mały urodził się w nocy i jego aktywność teraz wzrośnie ciut. Łobuz ale to chyba po tacie :p
Hehe to nic nie odpoczęłaś:) ja juz jak "na szpilkach" bo po 4 nad ranem odpadł chyba juz całkowicie czop,bo cala wkładka tego była..i teraz czekam na dalszy rozwój sytuacji i nie usnęłam już

U mnie to samo tylko co zmienie i słyszę znów kupa w pieluszce i od nowa przebieranie. W 3 dni opakowanie pampersów 1 poszło.
Mi 20 szt idzie na dobę [emoji23] tzn teraz już trochę mniej bo całe szczęście moja dieta działa i wczoraj kupiłam delicol i chyba też pomaga. Także moze nie ma alergii na białko mleka krowiego jak miał syn tylko na laktoze. A to trochę mniej 'skomplikowana' alergia :)

reklama
Do góry