reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Aaa dziewczyny powiedzcie mi czy używacie tamponow ? ? Podpaski mi strasznie odparzaja i generalnie zawsze używam w trakcie okresu tamponow. Co myślicie czy można juz ? ? Bardzo mało krwawie a tylek juz odparzony od tych podpasek.[emoji53]
Mi lekarka przy wypisie mówiła, żeby używać tylko podpasek. Tamponów nie.

Moja ma naczynko na powiece i między brwiami nad noskiem. Lekarka powiedziała , że nawet do 3 roku życia może być.
Moja też ma naczynko na powiece :)
Kupujecie dzieciom na jesień kurteczkę czy kombinezon?
Ja kombinezon :) i tak myślę że może jakoś kurteczkę/ płaszczyk dokupie dodatkowo jak będą takie cieplejsze jesienne dni na wyjscia czy na niedzielę :D a nozki zawsze kocykiem mozna nakryć ;)

Ja na początku używałam, ale teraz szkoda mi na to czasu, bo mała sama się wybudza jak ma brudna pieluszkę i jest głodna także widze w praktyce kiedy karmić i przebrac :D na początku mi się podobała ta aplikacja i „kontrola” tego wszystkiego, ale jednak to później już jak dla mnie zbędne, bo dziecko samo komunikuje kiedy co chce [emoji5] a która pierś to mniej więcej pamietam i czuje tez, która pełniejsza

Dziś na brzuszku ćwiczymy po pare minutek [emoji5]
IMG_1566.JPG
IMG_1567.JPG

Załączniki

• IMG_1566.JPG
    IMG_1566.JPG
    255,2 KB · Wyświetleń: 346
  • IMG_1567.JPG
    IMG_1567.JPG
    272,3 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Do góry