reklama
Tez uzywam aplikacjiJa tez używam aplikacji bo nigdy nie wiedziałam o której ja karmiłam.
Meml
Fanka BB :)
Mi lekarka przy wypisie mówiła, żeby używać tylko podpasek. Tamponów nie.Aaa dziewczyny powiedzcie mi czy używacie tamponow ? ? Podpaski mi strasznie odparzaja i generalnie zawsze używam w trakcie okresu tamponow. Co myślicie czy można juz ? ? Bardzo mało krwawie a tylek juz odparzony od tych podpasek.[emoji53]
Meml
Też używam aplikacji.Mi też młoda nasrala nie raz na recznik męża trzy razy obsrala
Na pewno nie jadła 6 godzin, bo aplikacji do karmienia używam, bo czasem nie pamiętam którym cyckiem i kontroluje czas właśnie. Bo jak nie używałam to nie pamiętałem o której jadla
Meml
@madziula92 jak tam u Ciebie?
oliwiapatrycja
Moja też ma naczynko na powieceMoja ma naczynko na powiece i między brwiami nad noskiem. Lekarka powiedziała , że nawet do 3 roku życia może być.
Ja kombinezon i tak myślę że może jakoś kurteczkę/ płaszczyk dokupie dodatkowo jak będą takie cieplejsze jesienne dni na wyjscia czy na niedzielę a nozki zawsze kocykiem mozna nakryćKupujecie dzieciom na jesień kurteczkę czy kombinezon?
miloscwczasachpopkultury
Ja na początku używałam, ale teraz szkoda mi na to czasu, bo mała sama się wybudza jak ma brudna pieluszkę i jest głodna także widze w praktyce kiedy karmić i przebrac na początku mi się podobała ta aplikacja i „kontrola” tego wszystkiego, ale jednak to później już jak dla mnie zbędne, bo dziecko samo komunikuje kiedy co chce [emoji5] a która pierś to mniej więcej pamietam i czuje tez, która pełniejsza
miloscwczasachpopkultury
kasiaczek89pl
Ty miałaś chyba cc to może inaczej, po sn nie odważyłabym się jeszcze włożyć tampona [emoji16]
Nie powinno się z racji możliwości dostania zespołu toksycznego ... spróbuj bella te zwykle za 2zl. Wiem , są grubasne ale bardzo delikatne i przewiewne. Nie przyklejają się do tylka jak np always
reklama
Bajunia
Na jesień i na zimę kupię kombinezony. Na wiosnę dopiero jakąś kurteczkę pierwsząKupujecie dzieciom na jesień kurteczkę czy kombinezon?