reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Na szopena u pani Eweliny Kasia już wkleiła to nie będę powtarzać :) Nie wiem czy o to chodziło Karolinie ale z sutka można zrobić taką kanapkę . Sciskasz dwoma palcami i jedną ręką otwierasz dziecku buzię jak nie chce jeść i wkładasz kanapkę to buzi :D
Tylko to trzeba mieć dobrą pozycję dlatego uważam że przydałaby ci się poradnia laktacyjna. A w szpitalu w którym rodziłas nie ma ? U nas w Rzeszowie przy szpitalach są poradnie oprócz tego też są jakieś prywatne Masz tego małego rogala do karmienia ? Ja muszę kupić bo właśnie mam dużego a na małym w poradni bylo mi super wygodnie
Mamy duzy. Owijam się nim i układam mala. Od 12 , je i śpi , budzi się , zmieniam pieluchę i znowu je i śpi heh :) nawet nie zdąży płakać :D tylko szkoda , że ja muszę podczas jej snu siedzieć z rogalem i nią na sobie [emoji23]
Przyjemnie mi bo jest taka wtulona we mnie ale nie ukrywam , że chociaż pranie bym powiesiła :D

15352008450661896049991.jpg

Załączniki

• 15352008450661896049991.jpg
    15352008450661896049991.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 572
reklama
Na szopena u pani Eweliny Kasia już wkleiła to nie będę powtarzać :) Nie wiem czy o to chodziło Karolinie ale z sutka można zrobić taką kanapkę . Sciskasz dwoma palcami i jedną ręką otwierasz dziecku buzię jak nie chce jeść i wkładasz kanapkę to buzi :D
Tylko to trzeba mieć dobrą pozycję dlatego uważam że przydałaby ci się poradnia laktacyjna. A w szpitalu w którym rodziłas nie ma ? U nas w Rzeszowie przy szpitalach są poradnie oprócz tego też są jakieś prywatne Masz tego małego rogala do karmienia ? Ja muszę kupić bo właśnie mam dużego a na małym w poradni bylo mi super wygodnie
I to na nfz?

Nie mam pojęcia w jaki sposób rolujesz sutka..

Hmm no nie pokaże na zdjęciu :p ale to tak jakby kciuk, palec wskazujący i środkowych chwytasz sutka tak jakby na końcu przy sutku tą skórę tak żeby była ta otoczka bardziej płaska tak jakby i jak ona szuka cyca to wtedy jej podkładam w taki sposób i ona chwyta ładnie i ssie i pare minut potrafi trzymać :)

U mnie cisza..zauważyłam, że czop mi powoli odchodzi taki brązowy galaretowaty śluz i brzuch pobolewa :) a u Ciebie jak ;)? kupiłam ananasa i chyba później wybiorę się na spacer :D

Ze mnie tez wyleciało dziś coś innego niż zwykle upławy ale czuję się ok, nic mnie nie boli :D jutro mam się wstawić w szpitalu i zobaczymy co dalej..niby gin mówiła że balonik. Jutro będzie 5 dni po terminie :)

reklama
Do góry