reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Na szopena u pani Eweliny Kasia już wkleiła to nie będę powtarzać :) Nie wiem czy o to chodziło Karolinie ale z sutka można zrobić taką kanapkę . Sciskasz dwoma palcami i jedną ręką otwierasz dziecku buzię jak nie chce jeść i wkładasz kanapkę to buzi :D
Tylko to trzeba mieć dobrą pozycję dlatego uważam że przydałaby ci się poradnia laktacyjna. A w szpitalu w którym rodziłas nie ma ? U nas w Rzeszowie przy szpitalach są poradnie oprócz tego też są jakieś prywatne Masz tego małego rogala do karmienia ? Ja muszę kupić bo właśnie mam dużego a na małym w poradni bylo mi super wygodnie
Mamy duzy. Owijam się nim i układam mala. Od 12 , je i śpi , budzi się , zmieniam pieluchę i znowu je i śpi heh :) nawet nie zdąży płakać :D tylko szkoda , że ja muszę podczas jej snu siedzieć z rogalem i nią na sobie [emoji23]
Przyjemnie mi bo jest taka wtulona we mnie ale nie ukrywam , że chociaż pranie bym powiesiła :D

15352008450661896049991.jpg

Załączniki

• 15352008450661896049991.jpg
    15352008450661896049991.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 574
reklama
Na szopena u pani Eweliny Kasia już wkleiła to nie będę powtarzać :) Nie wiem czy o to chodziło Karolinie ale z sutka można zrobić taką kanapkę . Sciskasz dwoma palcami i jedną ręką otwierasz dziecku buzię jak nie chce jeść i wkładasz kanapkę to buzi :D
Tylko to trzeba mieć dobrą pozycję dlatego uważam że przydałaby ci się poradnia laktacyjna. A w szpitalu w którym rodziłas nie ma ? U nas w Rzeszowie przy szpitalach są poradnie oprócz tego też są jakieś prywatne Masz tego małego rogala do karmienia ? Ja muszę kupić bo właśnie mam dużego a na małym w poradni bylo mi super wygodnie
I to na nfz?

Nie mam pojęcia w jaki sposób rolujesz sutka..

Hmm no nie pokaże na zdjęciu :p ale to tak jakby kciuk, palec wskazujący i środkowych chwytasz sutka tak jakby na końcu przy sutku tą skórę tak żeby była ta otoczka bardziej płaska tak jakby i jak ona szuka cyca to wtedy jej podkładam w taki sposób i ona chwyta ładnie i ssie i pare minut potrafi trzymać :)

U mnie cisza..zauważyłam, że czop mi powoli odchodzi taki brązowy galaretowaty śluz i brzuch pobolewa :) a u Ciebie jak ;)? kupiłam ananasa i chyba później wybiorę się na spacer :D

Ze mnie tez wyleciało dziś coś innego niż zwykle upławy ale czuję się ok, nic mnie nie boli :D jutro mam się wstawić w szpitalu i zobaczymy co dalej..niby gin mówiła że balonik. Jutro będzie 5 dni po terminie :)

reklama
Do góry