reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hmm no nie pokaże na zdjęciu :p ale to tak jakby kciuk, palec wskazujący i środkowych chwytasz sutka tak jakby na końcu przy sutku tą skórę tak żeby była ta otoczka bardziej płaska tak jakby i jak ona szuka cyca to wtedy jej podkładam w taki sposób i ona chwyta ładnie i ssie i pare minut potrafi trzymać :)
A to też wkładam tak :) a jeśli to nie problemowe pytanie . Masz tak mocno wyciągnięte sutki ? Takie antenki ?
Wszędzie na filmikach o przystawianiu takie kobiety mają..
Znalazłam za 15zl z Chicco urzadzonko do wyciągania brodawek , chyba zamówię ;)

Jeżeli mam umowę o pracę to czy powinnam poinformować zus o fakcie urodzenia dziecka? Czy informuje o tym tylko pracodawce? I czy powinnam zgłosić dziecko do ubezpieczenia czy to jest z marszu jakos robione ?

Jeżeli mam umowę o pracę to czy powinnam poinformować zus o fakcie urodzenia dziecka? Czy informuje o tym tylko pracodawce? I czy powinnam zgłosić dziecko do ubezpieczenia czy to jest z marszu jakos robione ?
Musisz zgłosić Ty do ubezpieczenia. Tzn u mojego męża wszystko pracodawca zgłasza.
Co do faktu zgłoszenia urodzenia dziecka,.tym bardziej jak masz mieć macierzyński do pracodawcy zanosisz wniosek o urlop, oświadczenie że ojciec dziecka nie będzie z tego korzystał i akt urodzenia dziecka

A to też wkładam tak :) a jeśli to nie problemowe pytanie . Masz tak mocno wyciągnięte sutki ? Takie antenki ?
Wszędzie na filmikach o przystawianiu takie kobiety mają..
Znalazłam za 15zl z Chicco urzadzonko do wyciągania brodawek , chyba zamówię ;)

To nie wiem kochana :( może mały diabełek się trafił :) no jak ona possie to wtedy są takie antenki, ogólnie nie mam wklęsłych tylko wlasnei na zewnątrz te sutki i mam brodawki na pół piersi i chyba dlatego ma problem żeby złapać. Także można powiedzieć, ze takie antenki :D

reklama
Zalezy chyba ile masz osob w pracy.. ja zglaszalam do kadrowej ,resztą sie ona zajela,a mala musialam zglosic do siebie na ubezpieczenie i tez papierologia i tez u kadrowej ;) ;)

Do góry