reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
reklama
Gdzie byłaś u doradcy?
Na szopena u pani Eweliny
Krzyzowa tzn jaka?
Kasia już wkleiła to nie będę powtarzać :)
Nie mam pojęcia w jaki sposób rolujesz sutka..
Nie wiem czy o to chodziło Karolinie ale z sutka można zrobić taką kanapkę . Sciskasz dwoma palcami i jedną ręką otwierasz dziecku buzię jak nie chce jeść i wkładasz kanapkę to buzi :D
Tylko to trzeba mieć dobrą pozycję dlatego uważam że przydałaby ci się poradnia laktacyjna. A w szpitalu w którym rodziłas nie ma ? U nas w Rzeszowie przy szpitalach są poradnie oprócz tego też są jakieś prywatne
To ja podobnie. O chyba dlatego źle kładę mała na swojej ręce , tyłeczek i nóżki leżą luźno, główkę podtrzymuje , a pod ręką mam poduszkę. Nie mam opartych plecow tylko jestem zazwyczaj zgarbiona i mi nie wygodnie ..
Masz tego małego rogala do karmienia ? Ja muszę kupić bo właśnie mam dużego a na małym w poradni bylo mi super wygodnie

Do góry