reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ze mnie tez wyleciało dziś coś innego niż zwykle upławy ale czuję się ok, nic mnie nie boli :D jutro mam się wstawić w szpitalu i zobaczymy co dalej..niby gin mówiła że balonik. Jutro będzie 5 dni po terminie :)

Ja jutro mam przyjechać na konsultację do szpitala i też zobaczymy ;) no u mnie wczoraj termin minął ;) uparte te dzieciaczki nasze :D

reklama
Tak. Na wypisie Mai powinnaś mieć napisane że w razie problemów możesz zadzwonić i umówić się na spotkanie. To ta laktacyjna co po pacjentkach normalnie chodzi
Nie wiem bo tym razem byłam krótko i przez weekend mozna powiedzieć tylko. I jej u mnie nie było. Z Aleksem była u mnie doradca taka młodziutka grubsza.

reklama
Jeżeli mam umowę o pracę to czy powinnam poinformować zus o fakcie urodzenia dziecka? Czy informuje o tym tylko pracodawce? I czy powinnam zgłosić dziecko do ubezpieczenia czy to jest z marszu jakos robione ?
Ja tylko zgłaszałam w pracy i również w pracy zgłaszałam, że zgłaszam dziecko do ubezpieczenia

Do góry