reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To niezdrowo. I jak tak dalej będziesz robić, to wtedy serio możesz stracić pokarm. A na razie to wg mnie nakręcasz się niepotrzebnie. Jak mała je z tego cycka+ładnie przybiera na wadze to znaczy że się najada. Zamiast dawać po cycku, mm które później uleje, to daj jej smoczka i przytul :)
Nie daje mm po swoim
Raz dałam , poprzednie trzy razy w szpitalu.
A tule naokraglo. Właśnie usnęła bez bujania , na rogalu , wtulona ❤️
15351972356981898997752.jpg

Załączniki

• 15351972356981898997752.jpg
    15351972356981898997752.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 348
Nie, nie damy jej tej satysfakcji ;) ale jeszcze troche ;) mysle czy nie isc do mamy bo Wiki i tak bedzie tam chodzic do szkoly od wrzesnia ;) ale boje sie tu meza zostawic.. zreszta on sam mnie wygania do mamy,mowi ze bylby spokojniejszy.. ale ja chce tu popakowac wszystko w kartony i opisac je i jesli dostalibysmy pozytywnie rozpatrzony wniosek o kredyt hipoteczny to tylko kartony by pobral i tyle..
Ona mysli ze my stad nie pojdziemy ;) chce widziec jej mine..
A to już działacie w sprawie zmiany mieszkania. Myślałam , że jeszcze czekacie. To super
Popakuj co trzeba i jedź do mamy. Trochę Ci pomoze,.trochę odpoczniesz od kochanek teściowej.

My spod pachy. Ale byłam wczoraj u położnej laktacyjnej i mówiła że jeśli są jakieś problemy z karmieniem to najlepsza krzyżowa bo jest największy wpływ na pierś i dziecko. Pokazało nam i miała rację [emoji39]Klaudia tylko pamiętaj że nie można tak często mlek zmieniać bo to jej brzuszkowy raczej nie służy ;) i też nie ma co na siłę robić z dziecka alergika czy coś.. może powinnaś udać się do pediatry i z nim podjąć decyzję co do mleka ? Tak czasem jest najlepiej [emoji39]Polecam. Mój nigdy nie złapał sutka bez nakładki a wczoraj u doradcy poszło pięknie. Wystarczyła inna pozycja , inny sposób chwycenia piersi.
Nie wierzyłam że mogą pomagać, a jednak ;)
Szkoda , że takiego doradcy nie mam gdzieś w pobliżu :/

reklama
Do góry