reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Musisz pić. Ja jsk mniej pije to automatycznie mniej pokarmu. Wczorsj przez dobę 4l jakieś łącznie wypiłam i dziś już chyba lepiej. Bo po karmieniu z obu cycow jeszcze 80 ml sciagnelam. Pije nawet jak mi się nie chce.
Muszę się wziąć za siebie. Mam nadzieję , że Kamil nie długo przyjedzie to chociaż kilka dni się nami zajmie.

reklama
My spod pachy. Ale byłam wczoraj u położnej laktacyjnej i mówiła że jeśli są jakieś problemy z karmieniem to najlepsza krzyżowa bo jest największy wpływ na pierś i dziecko. Pokazało nam i miała rację [emoji39]Klaudia tylko pamiętaj że nie można tak często mlek zmieniać bo to jej brzuszkowy raczej nie służy ;) i też nie ma co na siłę robić z dziecka alergika czy coś.. może powinnaś udać się do pediatry i z nim podjąć decyzję co do mleka ? Tak czasem jest najlepiej [emoji39]Polecam. Mój nigdy nie złapał sutka bez nakładki a wczoraj u doradcy poszło pięknie. Wystarczyła inna pozycja , inny sposób chwycenia piersi.
Nie wierzyłam że mogą pomagać, a jednak ;)
Gdzie byłaś u doradcy?

My spod pachy. Ale byłam wczoraj u położnej laktacyjnej i mówiła że jeśli są jakieś problemy z karmieniem to najlepsza krzyżowa bo jest największy wpływ na pierś i dziecko. Pokazało nam i miała rację [emoji39]Klaudia tylko pamiętaj że nie można tak często mlek zmieniać bo to jej brzuszkowy raczej nie służy ;) i też nie ma co na siłę robić z dziecka alergika czy coś.. może powinnaś udać się do pediatry i z nim podjąć decyzję co do mleka ? Tak czasem jest najlepiej [emoji39]Polecam. Mój nigdy nie złapał sutka bez nakładki a wczoraj u doradcy poszło pięknie. Wystarczyła inna pozycja , inny sposób chwycenia piersi.
Nie wierzyłam że mogą pomagać, a jednak ;)
Krzyzowa tzn jaka?

A chwytaszswojego sutka tak trzema palcami i rolujesz brodawkę jak wsadzasz jej do buzi pierś żeby jej wygodniej sie łapało? Bo u nas jak już jest zmęczona to tez się denerwuje płacze wywija i nie potrafi sami złapać to muszę jej pomagać. W ciągu dnia i w nocy sama łapie sutka ładnie i ciągnie ale gdy już wymęczona jest to trzeba jej pomagać.
Nie mam pojęcia w jaki sposób rolujesz sutka..

reklama
Do góry