reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hehe muszę jakoś wspomóc akcję;) ale na razie leżę, bo nockę mialam nieprzespaną :) wczoraj sprzatalam i rozwarcie większe niż w środę:)
Ja juz dwie noce nie przespane, pierwszej mała mało spała to prawie cała noc przy niej biegaliśmy, jak spała to i tak czuwalam. Wczoraj padłam jak mucha i spałam z mała od 23 do 1 i to tyle było z mojej nocki, bo miło ze mała więcej spała jak poprzedniej to ja lezalam obok i patrzyłam na nią sprawdzając czy oddycha. Zreszta ostatnia zanim mała się urodziła, tez nie mogłam spac przez skurcze i częste bieganie do toalety... Także wyśpij się poki możesz ;*

reklama
Urodzilam małego Misia o 18'05. Wazy 4200 i ma 57cm. Czyzby najwiekszy bobas? Bylo ciezko bo mialam slaba czynnosc macicy i maluch musial byc wyciagany vacuum czy jakos tak. Poza tym dostawalam duze dawki oksytocyny... Później mnie czyscili bo nie wyszlo cale lozysko...takze no, ten koszmar mam za soba
Gratulacje!;) doczekałaś się w końcu :)

Urodzilam małego Misia o 18'05. Wazy 4200 i ma 57cm. Czyzby najwiekszy bobas? Bylo ciezko bo mialam slaba czynnosc macicy i maluch musial byc wyciagany vacuum czy jakos tak. Poza tym dostawalam duze dawki oksytocyny... Później mnie czyscili bo nie wyszlo cale lozysko...takze no, ten koszmar mam za soba
Gratulacje [emoji173]️ najważniejsze że dałaś radę [emoji7]

Ja juz dwie noce nie przespane, pierwszej mała mało spała to prawie cała noc przy niej biegaliśmy, jak spała to i tak czuwalam. Wczoraj padłam jak mucha i spałam z mała od 23 do 1 i to tyle było z mojej nocki, bo miło ze mała więcej spała jak poprzedniej to ja lezalam obok i patrzyłam na nią sprawdzając czy oddycha. Zreszta ostatnia zanim mała się urodziła, tez nie mogłam spac przez skurcze i częste bieganie do toalety... Także wyśpij się poki możesz ;*
Jak nie będzie brzuch bardzo bolał to może pośpię:)

Trzymaj się i postaraj się nie rozsypać[emoji5] Ja też miałam dość szpitala..łapałam doła. Po tygodniu, jak wychodziłam byłam najszczęśliwszą osobą na świecie[emoji4] u Ciebie też szybko zleci.
Dziękuje, ja tez napewno będę najszczęśliwsza. Dziś mama zobaczyła mała i powiedziała, ze ma żółtaczkę. Tez mi się tak wydawało, ze dziś ma inny kolorek. Jak nas jutro przez to nie wypuszcza to będzie złe...

O w końcu! Gratulacje! [emoji173]️ Moja Lenka miała 4600g po porodzie, wiec mała misia :D Urodziłaś naturalnie? Ja chyba nie dałabym rady... Jak się czujesz teraz? Pewnie ulga, ze dzidziuś już jest. Ale tak poza tym? Dużo zdrówka dla Was! Pokaz nam go później! ;*
Naturalnie. Ojej ogromna ulga, ze to juz za mna. Myslalam, ze ten koszmar nigdy się nie skończy. Najlepsze jest to, ze na usg w poniedzialek w nocy wyszla waga 3338g i taka im caly czas podawalam :) dzieki [emoji8]

Gratuluję kochana:) Duży synuś i że dałaś radę urodzić sn, szacun. Nacierpiałaś się ale na szczęście już po wszystkim, masz swój skarb przy sobie.

reklama
Do góry