reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Urodzilam małego Misia o 18'05. Wazy 4200 i ma 57cm. Czyzby najwiekszy bobas? Bylo ciezko bo mialam slaba czynnosc macicy i maluch musial byc wyciagany vacuum czy jakos tak. Poza tym dostawalam duze dawki oksytocyny... Później mnie czyscili bo nie wyszlo cale lozysko...takze no, ten koszmar mam za soba
Gratulacje[emoji8]! Kurde spora waga, jak na poród naturalny...[emoji16]podziwiam[emoji16]

reklama
U mnie nadal brak odchodów połogowych. Dzwoniłam do gina. Jest na urlopie, wraca do pracy w poniedziałek i mam przyjść pomiędzy pacjentkami zrobi mi usg i się okaże czy tak mnie mocno wyczyścili czy odchody zostają w środku. Eh jak nie uro to s...
A ile jesteś po porodzie?

Wasze maluchy, te starsze ;) też jak się je położy na brzuszku to trzymają głowę u góry i podpierają się na rączkach , na łokciach tak wysoko ? Bezpieczne to jest ? Bo jak dzisiaj zobaczyłam to aż w szoku byłam , jak by miała wstać i iść za chwilę [emoji23]
Mój też już tak podnosi, nawet dzisiaj zrobiliśmy mu super zdjęcie w takiej pozycji [emoji16]

Urodzilam małego Misia o 18'05. Wazy 4200 i ma 57cm. Czyzby najwiekszy bobas? Bylo ciezko bo mialam slaba czynnosc macicy i maluch musial byc wyciagany vacuum czy jakos tak. Poza tym dostawalam duze dawki oksytocyny... Później mnie czyscili bo nie wyszlo cale lozysko...takze no, ten koszmar mam za soba
Gratuluję [emoji7]

Kochana, gratulacje ;)

Urodzilam małego Misia o 18'05. Wazy 4200 i ma 57cm. Czyzby najwiekszy bobas? Bylo ciezko bo mialam slaba czynnosc macicy i maluch musial byc wyciagany vacuum czy jakos tak. Poza tym dostawalam duze dawki oksytocyny... Później mnie czyscili bo nie wyszlo cale lozysko...takze no, ten koszmar mam za soba[/QUOT
Serdeczne gratulacje!!! Piękne wymiary! Szybkiego powrotu do formy!

reklama
Gratuluję :*szybkiego powrotu do zdrowia :)

Do góry