reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie nadal brak odchodów połogowych. Dzwoniłam do gina. Jest na urlopie, wraca do pracy w poniedziałek i mam przyjść pomiędzy pacjentkami zrobi mi usg i się okaże czy tak mnie mocno wyczyścili czy odchody zostają w środku. Eh jak nie uro to s...

Oby ta lepsza wersja się sprawdziła ;) miałabyś super

U mnie Po tym masażu wczorajszym bez zmian, dalej mam bóle jak na okres no i lekko brązowe upławy. Najgorsze jest to że humor mam typowo okresowy od 3 dni. Wszystko mnie wkurza i wszyscy.. A raczej mój T. bo niby chce żeby Kacper w końcu się urodził ale wielkie oburzenie że musiał ze mną jechać wczoraj do szpitala i siedzieć tam ponad 2 godziny..
Panowie niecierpliwi są. Najlepiej jakby ciąża trwała tydzień a poród 5 min. ☺

Wasze maluchy, te starsze ;) też jak się je położy na brzuszku to trzymają głowę u góry i podpierają się na rączkach , na łokciach tak wysoko ? Bezpieczne to jest ? Bo jak dzisiaj zobaczyłam to aż w szoku byłam , jak by miała wstać i iść za chwilę [emoji23]
Moja tez tak wysoko.. dzis nawet pelzla.. przeczolgala sie od cyckow do szyji.. cwaniara..

Haha. Dwoje za jednym razem uśpione. Mały przysypiał przy cycu a Natalka leżała za mną i trzymając moją rękę też zasnęła. ❤❤❤
Małego jak karmię po kąpieli to trzymam go na jednej ręce a drugą muszę wykręcić za plecy żeby Natalka mogła się przytulić do niej. Przełożyłam małego do łóżeczka , a Natusię tatuś będzie musiał przenieść do jej pokoju☺
Teraz mama może zjeść kolację i się umyć. Pobudka będzie pewnie koło północy☺

reklama
Do góry