reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jakich pampersów używacie? Mojemu małemu pojawiło się odparzenie na pupce, smaruję sudocremem, wietrzę mu pupę, ale zastanawiam się też czy nie zmienić pampersów. Używamy orginalnych pampers, a one podobno lubią też uczulać i podrażniać.
Pampersy premium care i wczoraj przyszły mi jakieś nowe stacjonarne ich nie widziałam - pro care.
Plus alantan plus na pupę i jest ok. Pupa wróciła do 'siebie'. I nic się nie dzieje mimo kwaśnych kup skazowca.

reklama
Jakich pampersów używacie? Mojemu małemu pojawiło się odparzenie na pupce, smaruję sudocremem, wietrzę mu pupę, ale zastanawiam się też czy nie zmienić pampersów. Używamy orginalnych pampers, a one podobno lubią też uczulać i podrażniać.
U nas Pampers.

Nie twierdzę że nie :D ale ja lew więc chciałam żeby mały się zjednoczył ze mną bo tatuś to rak więc już za późno :p:D
Hehe :D u mnie Aleks 20 lipca i jeszcze rak [emoji23] a mój tato 23 lipca i Maja 28 lipca i to lwy [emoji23]
Ja się z moim ojcem mało co nie pozabijam jak jesteśmy pod jednym dachem [emoji23] oboje uparci [emoji23]

reklama
My pampers i dady kilka sztuk. Pod koniec tygodnia już przechodzimy na dade 2 ;)

Do góry