reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To coś jak u nas. Leo dzisiaj cały dzień spal, był aktywny od 18.30 do ok.20, bo wtedy jest kąpiel Po kąpieli pojadl 3 minuty i zasnął. Teraz go obudziłam, bo myślałam, że pierś mi rozsadzi. Mleko mi kapalo.
Moja dzis od 17 do teraz swirowala ,dopiero zasnela.. ani cyca ,ani butli.. nie wiem co jej bylo.. :( widzialam jaka zmeczona byla.. i zasnac nie mogla..

reklama
Moja dzis od 17 do teraz swirowala ,dopiero zasnela.. ani cyca ,ani butli.. nie wiem co jej bylo.. :( widzialam jaka zmeczona byla.. i zasnac nie mogla..
Mój też teraz zasnął. Zjadl 2 cycki. Pokręcił się i poszedł spać. Ja też juz grzecznie w łóżku, bo nie wiem jaka noc przede mną.

Usypiamy :baffled:
IMG_20180822_004930.jpg

Załączniki

• IMG_20180822_004930.jpg
    IMG_20180822_004930.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 470
Jakich pampersów używacie? Mojemu małemu pojawiło się odparzenie na pupce, smaruję sudocremem, wietrzę mu pupę, ale zastanawiam się też czy nie zmienić pampersów. Używamy orginalnych pampers, a one podobno lubią też uczulać i podrażniać.

reklama
Jakich pampersów używacie? Mojemu małemu pojawiło się odparzenie na pupce, smaruję sudocremem, wietrzę mu pupę, ale zastanawiam się też czy nie zmienić pampersów. Używamy orginalnych pampers, a one podobno lubią też uczulać i podrażniać.

Tez pampersy używam i w pierwszych dniach mała poparzyła pupkę, smarowałam bephantenem i w oczach zniknęło. Jak byłam w szpitalu to polozne mówiły żeby sudocrem wyrzucić i nie stosować na odparzenia. Bephanten alantan cos w tym stylu jak już. Spróbuj bephantenu myśle ze pomoże szybko :)

Do góry