reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U nas co 2 i 1 godz. Plus czuwanie po 2 godz. Na oczy nie widzę ... Nie wiem czy nie podawać mm. Może się nie najada moim mlekiem jak powinna ://
Tak jak w ogóle piszesz o małej to zastanawiam się czy Twoja mała nie jest 'high need baby'. Aleks bym takim dzieckiem. Poczytaj sobie o tym.
Bo skoro Twoja mała przybiera tak pięknie na wadze to nie ma szans że się nie najada

Tak jak w ogóle piszesz o małej to zastanawiam się czy Twoja mała nie jest 'high need baby'. Aleks bym takim dzieckiem. Poczytaj sobie o tym.
Bo skoro Twoja mała przybiera tak pięknie na wadze to nie ma szans że się nie najada

Przed 6 wstała i spać jej się nadal nie chce. Oczy jak 5zl :o
1534915850022373116134.jpg

Załączniki

• 1534915850022373116134.jpg
    1534915850022373116134.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 421
Jakich pampersów używacie? Mojemu małemu pojawiło się odparzenie na pupce, smaruję sudocremem, wietrzę mu pupę, ale zastanawiam się też czy nie zmienić pampersów. Używamy orginalnych pampers, a one podobno lubią też uczulać i podrażniać.

U mnie po pampersach nie ma narazie jakiegoś odparzenia ale dwa razy nie mówić bo one są w całości sztuczne. Chyba że wszystkie pieluchy takie są?
Smaruje małą alantanem z witaminami.

reklama
U nas co 2 i 1 godz. Plus czuwanie po 2 godz. Na oczy nie widzę ... Nie wiem czy nie podawać mm. Może się nie najada moim mlekiem jak powinna ://

A mi się wydaje że to normalne. Jak dasz mm to ci dziecko będzie non stop spało jak moje bo mm jest ciężkie i po tym szybko usypia. Jeśli by było głodne to chyba by płakało hmm?

Do góry