reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny a myślicie że mogę brać magnez przy karmieniu piersią? Mam takie skurcze nóg w nocy ze masakra :( biorę witaminy ale widocznie to za mało.

W dodatku dopadł mnie bejbi blues i najchętniej bym cały czas płakała z byle powodu ehh:( a myślałam że przy drugim dziecku mnie to ominie.

reklama
Oj jak ty lew jesteś a mały panna to będzie z wami ciężko :p

Mam cichą nadzieję że może jak nie dziś to jutro mały podejmie tą pierwszą najważniejszą decyzję w swoim życiu i postanowi wyjść :D
Od kilku dni dostaję wiadomości "już?" "urodziłaś?"... a myślałam że mnie to minie. Ja go nie wyganiam ale ile można czekać :p Chcę mieć już za sobą "wakacje w szpitalu" 8-) na samą myśl że tam będę musiała być chce mi się ryczeć :(

Jakich pampersów używacie? Mojemu małemu pojawiło się odparzenie na pupce, smaruję sudocremem, wietrzę mu pupę, ale zastanawiam się też czy nie zmienić pampersów. Używamy orginalnych pampers, a one podobno lubią też uczulać i podrażniać.
Mojemu to samo się po pampersach dzieje... dlatego teraz używamy raz dady raz pampersy. I jest ok. Od kolejnej osoby usłyszałam że pampki uczulają. Dady dla mnie są nawet fajniejsze, bo pampersy robią się mega ciężkie, choćby po jednym siku.
Mam cichą nadzieję że może jak nie dziś to jutro mały podejmie tą pierwszą najważniejszą decyzję w swoim życiu i postanowi wyjść :D
Od kilku dni dostaję wiadomości "już?" "urodziłaś?"... a myślałam że mnie to minie. Ja go nie wyganiam ale ile można czekać [emoji14] Chcę mieć już za sobą "wakacje w szpitalu" 8-) na samą myśl że tam będę musiała być chce mi się ryczeć :(
Już niedługo[emoji8]

Mojemu to samo się po pampersach dzieje... dlatego teraz używamy raz dady raz pampersy. I jest ok. Od kolejnej osoby usłyszałam że pampki uczulają. Dady dla mnie są nawet fajniejsze, bo pampersy robią się mega ciężkie, choćby po jednym siku. Już niedługo[emoji8]
Mega ciężkie to Ci się zrobią pampersy 2 latka [emoji23] jak bomby [emoji23]

Jakich pampersów używacie? Mojemu małemu pojawiło się odparzenie na pupce, smaruję sudocremem, wietrzę mu pupę, ale zastanawiam się też czy nie zmienić pampersów. Używamy orginalnych pampers, a one podobno lubią też uczulać i podrażniać.
Ja mam z rossmana fun&fit i sa fajne.. miekkie i nie uczulaja ;) i z biedronki mam dady ale te z rossmana sa mieciutkie ;)

Mojemu to samo się po pampersach dzieje... dlatego teraz używamy raz dady raz pampersy. I jest ok. Od kolejnej osoby usłyszałam że pampki uczulają. Dady dla mnie są nawet fajniejsze, bo pampersy robią się mega ciężkie, choćby po jednym siku. Już niedługo[emoji8]
Dokladnie, dlatego tez umnie pampersy odpadaly i z tego ze odparzenua i to ze po jednym siku sa mega ciezkie.. a wez sobie z rossmana fun&fit na probe.. tez sa fajne ;)

reklama
To na pewno ale w porównaniu do biedronkowych dad są mega ciężkie i wyglądają jakby co najmniej nie były zmieniane cały dzień[emoji16]
Aa cieńsze i delikatniejsze i pewnie dlatego :D się bardziej 'pompuja'. Chociaż ja na tych białych pampersach tak nie widzę. Może trochę te zielone

Do góry