Ja potrafilam mieć dwa dni pusto, a trzeciego dnia potopZauważyłam rano, że małej ropieje oczko. Myślałam, że tylko tak jednorazowo ale nie cały dzień jest wilgotne.
No i mi nie odchodzą odchody o wczoraj rano a dziś dopiero 8doba. Zawsze coś...
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Gratulacje!Jagódka 4kg 57 cn
E
Ewka34
Gość
Odchody odchodza jak im sie chce mi raz odchodza, raz nie ale mi sie zrymowalo a oczko ja zrobilam,tak jak dziewczyny radzily,swoim mlekiem a wczesniej gdy nie wiedzialam to rumiankiemZauważyłam rano, że małej ropieje oczko. Myślałam, że tylko tak jednorazowo ale nie cały dzień jest wilgotne.
No i mi nie odchodzą odchody o wczoraj rano a dziś dopiero 8doba. Zawsze coś...
G
gosc12
Gość
Jagódka 4kg 57 cn
Gratulacje !!! :***
G
gosc12
Gość
ŚlicznaA tutaj dziewczyny narazie próbka tego co było ostatnio na sesji tej co udało mi się darmowo Zobacz załącznik 890357Zobacz załącznik 890358
G
gosc12
Gość
Ja od tygodnia mam tylko śluz. Pierw brązowy , teraz żółty dwa dni. Ale jest tego tak minimalnie , że chyba już końcówka i teraz okres będzie czy jak ?Odchody odchodza jak im sie chce mi raz odchodza, raz nie ale mi sie zrymowalo a oczko ja zrobilam,tak jak dziewczyny radzily,swoim mlekiem a wczesniej gdy nie wiedzialam to rumiankiem
Przy KP możesz kilka miesięcy nie mieć okresu. Syna karmilam mieszanie i pierwszy okres po 3 miesiącach. Teraz zobaczymyJa od tygodnia mam tylko śluz. Pierw brązowy , teraz żółty dwa dni. Ale jest tego tak minimalnie , że chyba już końcówka i teraz okres będzie czy jak ?
To mam nadzieję ze będzie ok bo z synem musiałam tak, że nie chciało lecieć i musiałam brać tabletki.Ja potrafilam mieć dwa dni pusto, a trzeciego dnia potop
Pamiętam jak pisałaś o ropiejącym oczku. Też zrobię mlekiem. Obyto nie byl niedrożny kanalik łzowyOdchody odchodza jak im sie chce mi raz odchodza, raz nie ale mi sie zrymowalo a oczko ja zrobilam,tak jak dziewczyny radzily,swoim mlekiem a wczesniej gdy nie wiedzialam to rumiankiem
reklama
Jakbyś dłużej nie krwawila to idź do lekarza. Ja już 3, 5tyg po. I jak Klaudia głównie żółty śluz, ale raz na kilka dni zdarza się jeszcze niewielkie plamienie.To mam nadzieję ze będzie ok bo z synem musiałam tak, że nie chciało lecieć i musiałam brać tabletki.