reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ciekawe kiedy ja poczuje ruchy nie ukrywam ze bym juz chciala poczuc to napewno wspaniale uczucie :)
I to jeszcze jak wspaniale, ja kiedyś nawet po porodzie przez jakiś czas przykladalam rękę do brzucha żeby coś poczuć z przyzwyczajenia jak przez całą ciążę tak robiłam żeby poczuć maluszka :-D potem tego uczucia mi brakowało. W 8 miesiącu nagralam filmik jak się synek ruszal i na brzuchu odznaczaly się rączki. Chciałam pamiętke a potem telefon się popsuł i filmu juz nie było :-/

reklama
My juz po prenatalnym z testem pappa, wszystko dzieki Bogu dobrze :biggrin2: no i.... bedzie syneczek :D:o bylam pewna, ze druga corka! Widzielismy Jajeczka i pitolka, lekarz mowi, ze napewno!
Na usg odkryłam tez, ze czuje juz ruchy, gdy lekarz dociskał glowice, czułam kopniaki.widziałam ze mały w tym momencie kopał, albo ruszał rączka, a ja czułam to. Teraz wiem, ze to juz ruchy :happy: P.Doktor powiedział, ze tak moge juz czuc.

Wspaniale, gratuluję :)

I to jeszcze jak wspaniale, ja kiedyś nawet po porodzie przez jakiś czas przykladalam rękę do brzucha żeby coś poczuć z przyzwyczajenia jak przez całą ciążę tak robiłam żeby poczuć maluszka :-D potem tego uczucia mi brakowało. W 8 miesiącu nagralam filmik jak się synek ruszal i na brzuchu odznaczaly się rączki. Chciałam pamiętke a potem telefon się popsuł i filmu juz nie było :-/
Oj jaka szkoda ale teraz napewno sobie nagrasz ale fakt fajny pomysl :) a jak to jest z nagraniem badania na plytke u lekarza ? :)

Wspaniale. Trzymam kciuki. Ja jutro pierwsza wizyta...wrrrrr lekki stres

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję i trzymam za jutro dla Ciebie [emoji173]️[emoji173]️

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Jesteśmy po prenatalnych, jest śliczna zdrowa dziewczynka (na ponad 70% podobno). 12tc, 54,5mm. [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️

f2w3flw1cbdbspns.png

My juz po prenatalnym z testem pappa, wszystko dzieki Bogu dobrze :biggrin2: no i.... bedzie syneczek :D:o bylam pewna, ze druga corka! Widzielismy Jajeczka i pitolka, lekarz mowi, ze napewno!
Na usg odkryłam tez, ze czuje juz ruchy, gdy lekarz dociskał glowice, czułam kopniaki.widziałam ze mały w tym momencie kopał, albo ruszał rączka, a ja czułam to. Teraz wiem, ze to juz ruchy :happy: P.Doktor powiedział, ze tak moge juz czuc.
Super, cieszę się [emoji173]️

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Mam oczywiscie, ale jakies takie słabe, zobacze potem! I moze cos dodam
Albo zrób jak ja, i dodaj dopiero jak będzie zamknięty wątek. Ja czekam, nie chcę tak osobistych spraw publikować na tak dużym forum, wolę bardziej kameralnie :D

f2w3flw1cbdbspns.png

Do góry