NowaNatka
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie czy która z Was tak miała...po usg dopochwowym mialam uplawy w kolorze brązowo brunatnym to było w 8 tc ...zauwazylam to po godz. jak wróciłam od lekarza więc do niego wróciłam i przerażona mówię co sie dzieje. A on na to że tak.moze być po usg. Utrzymywalo sie to dwa dni. Po tygodniu patrzę na wkladce śluz coś w rodzaju kawa z mlekiem...dzwonię przerażona a on żebym zwiększyła duphaston do 3 dziennie. A JAK pojawi się tego więcej lub krew to na ip. Przerażona nie czekałam tylko pojechałam na izbę. Tam gin włożył mi tylko wziernik, czy jak to się tam nazywa, i bez usg stwierdził, że nie ma plamienia. Pytam się jego czy mam zwiększać duphaston a on , że nie. Ale przerażona i tak zwiększyłam...dziś po tyg znowu ten śluz z rana ...fakt wróciłam do dwóch duphastonow ale dopiero dziś więc to nie powinno mieć znaczenia. Najdziwniejsze jest to , że ten śluz raz jest biały następnym razem juz cirmny zolty lub kawa z mlekiem. Przyspieszylam wizyte na czwartek, ale boję się
Ja miałam to co piszesz tylko tak,najpierw miAlam takie plamienia z 2dni,poczekałem do wizyty tydzień i po usg dopochwowym znów się pojawił śluz brązowy.zadzwonilam do giną i mówił ze przez badanie tak się stało .