aniaczarnula
Fanka BB :)
A tak z innej beczki. Używacie swoich szumisiow. Jak się sprawdzają ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie swedzialo tylko w miejscu szwów.
Mniej więcej powinnaś czuć czy swędzi cię w tych miejscach czy bardziej w środku jak przy infekcji, grzybicy. Masz jakiś śluz inny ?
Hej. Poddalam się. W cyckach echo bo młoda odrzuciła na dobre.
Kochana to nic :* ważne, że próbowałaś. Mm to nie koniec świata :* najważniejsze żeby dziecko było najedzone i szczęśliwe.Hej. Poddalam się. W cyckach echo bo młoda odrzuciła na dobre.
Możesz ściągac. Wtedy to wodniste co jest na początku wymiesza się z tym tłustym.No dalej mi leci krew, lub są takie godziny w ciągu dnia że mam czystą podpaske. I sama potrafię określić gdzie mnie do końca swędzi
A mi z cycków znowu leci sama woda. Mało co jest tresciwego pokarmu i Młody się nie najada, do tego ma problem żeby chwycic jedna piers. Zastanawiam sie czy nie orzejsc calkowicie na mmbo i ja sie mecze orzy karmiwniu piersia i on. Albo bedw odciagac laktatorem i dawac tylko z butelki. Co zje tyle jego, zawsze chyba coś dobrego dostanie z mojego mleka ? A resztę dostarcza mu z mm. Sama nie wiem
sen z powiek mi to spędza bo nie wiem co zrobić.
Wiem ze to nie tragedia ale mam taki niedosyt w sobie [emoji53]... może jak wrócimy do domu to poprawi mi się humor... jest nadzieja ze to dzisiaj nastąpi.Kochana to nic :* ważne, że próbowałaś. Mm to nie koniec świata :* najważniejsze żeby dziecko było najedzone i szczęśliwe.
No dalej mi leci krew, lub są takie godziny w ciągu dnia że mam czystą podpaske. I sama potrafię określić gdzie mnie do końca swędzi
A mi z cycków znowu leci sama woda. Mało co jest tresciwego pokarmu i Młody się nie najada, do tego ma problem żeby chwycic jedna piers. Zastanawiam sie czy nie orzejsc calkowicie na mmbo i ja sie mecze orzy karmiwniu piersia i on. Albo bedw odciagac laktatorem i dawac tylko z butelki. Co zje tyle jego, zawsze chyba coś dobrego dostanie z mojego mleka ? A resztę dostarcza mu z mm. Sama nie wiem
sen z powiek mi to spędza bo nie wiem co zrobić.
A tak z innej beczki. Używacie swoich szumisiow. Jak się sprawdzają ?
Nakładek nie próbowałam bo sutki mam wystające. Zawsze się ładnie przystawial do obu piersi, a teraz nagle jedna mu przestała odpowiadać i jest jedno zdenerwowanie jak chce to do niej przystawić.Możesz ściągac. Wtedy to wodniste co jest na początku wymiesza się z tym tłustym.
Nakładek próbowałas? U nas obyło się bez. Co prawda jak się przystswiamy to jest kilka podejść żeby dobrze złapała, ale złapie i je.
No muszę coś.pokombiniwac. chyba początek zacznę odciagac i wylewać. A resztę jak odciagne to mu podam i zobaczę czy się bardziej najada.Na początku leci wodniste. Później powinno białe, lub żółte w pierwszych dniach. Odciagnij laktatorem początek , a do reszty go przystaw. Tylko nie do obu piersi .pierw do jednej. Niech je jak najdłużej, budź go jak przysnie. Może to coś da. U nas było podobnie.
Jeśli swędzi cię w pochwie, to możliwe, że to stan grzybiczy, infekcja. Lub po prostu chwilowy dyskomfort, a jeżeli w miejscu szwów to rana się goi .