reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mnie swedzialo tylko w miejscu szwów.
Mniej więcej powinnaś czuć czy swędzi cię w tych miejscach czy bardziej w środku jak przy infekcji, grzybicy. Masz jakiś śluz inny ?

No dalej mi leci krew, lub są takie godziny w ciągu dnia że mam czystą podpaske. I sama potrafię określić gdzie mnie do końca swędzi :oops:

Hej. Poddalam się. W cyckach echo bo młoda odrzuciła na dobre.

A mi z cycków znowu leci sama woda. Mało co jest tresciwego pokarmu i Młody się nie najada, do tego ma problem żeby chwycic jedna piers. Zastanawiam sie czy nie orzejsc calkowicie na mm:( bo i ja sie mecze orzy karmiwniu piersia i on. Albo bedw odciagac laktatorem i dawac tylko z butelki. Co zje tyle jego, zawsze chyba coś dobrego dostanie z mojego mleka ? A resztę dostarcza mu z mm. Sama nie wiem :( sen z powiek mi to spędza bo nie wiem co zrobić.

No dalej mi leci krew, lub są takie godziny w ciągu dnia że mam czystą podpaske. I sama potrafię określić gdzie mnie do końca swędzi :oops:

A mi z cycków znowu leci sama woda. Mało co jest tresciwego pokarmu i Młody się nie najada, do tego ma problem żeby chwycic jedna piers. Zastanawiam sie czy nie orzejsc calkowicie na mm:( bo i ja sie mecze orzy karmiwniu piersia i on. Albo bedw odciagac laktatorem i dawac tylko z butelki. Co zje tyle jego, zawsze chyba coś dobrego dostanie z mojego mleka ? A resztę dostarcza mu z mm. Sama nie wiem :( sen z powiek mi to spędza bo nie wiem co zrobić.
Możesz ściągac. Wtedy to wodniste co jest na początku wymiesza się z tym tłustym.
Nakładek próbowałas? U nas obyło się bez. Co prawda jak się przystswiamy to jest kilka podejść żeby dobrze złapała, ale złapie i je.

Na początku leci wodniste. Później powinno białe, lub żółte w pierwszych dniach. Odciagnij laktatorem początek , a do reszty go przystaw. Tylko nie do obu piersi .pierw do jednej. Niech je jak najdłużej, budź go jak przysnie. Może to coś da. U nas było podobnie.
Jeśli swędzi cię w pochwie, to możliwe, że to stan grzybiczy, infekcja. Lub po prostu chwilowy dyskomfort, a jeżeli w miejscu szwów to rana się goi .

Cześć dziewczyny :)
My nadal w szpitalu i nadal w dwupaku eh.
Nic się nie dzieje, typowy weekend w szpitalu.
Niby jutro może coś się dowiem masakra to czekanie.
Ciśnienie mi unormowali ale dają mi aż 4 tabletki dziennie :/ zamiast zrobić tą cesarke to faszeruja Małą lekami :/

reklama
Możesz ściągac. Wtedy to wodniste co jest na początku wymiesza się z tym tłustym.
Nakładek próbowałas? U nas obyło się bez. Co prawda jak się przystswiamy to jest kilka podejść żeby dobrze złapała, ale złapie i je.
Nakładek nie próbowałam bo sutki mam wystające. Zawsze się ładnie przystawial do obu piersi, a teraz nagle jedna mu przestała odpowiadać i jest jedno zdenerwowanie jak chce to do niej przystawić.

Na początku leci wodniste. Później powinno białe, lub żółte w pierwszych dniach. Odciagnij laktatorem początek , a do reszty go przystaw. Tylko nie do obu piersi .pierw do jednej. Niech je jak najdłużej, budź go jak przysnie. Może to coś da. U nas było podobnie.
Jeśli swędzi cię w pochwie, to możliwe, że to stan grzybiczy, infekcja. Lub po prostu chwilowy dyskomfort, a jeżeli w miejscu szwów to rana się goi .
No muszę coś.pokombiniwac. chyba początek zacznę odciagac i wylewać. A resztę jak odciagne to mu podam i zobaczę czy się bardziej najada.
Teraz zauważyłam że mam jeden szew przy wejściu do pochwy, więc bardzo możliwe że to mnie tak swędzi. I to też mnie nie swędzi ciągle, tylko co jakiś czas. A chyba orzy infekcji to by mnie swedzialo ciągle.

Do góry