reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Mikasa7 a jak córeczka się czuje? Man nadzieję, że już coraz lepiej! Zdrowka dla Niej!
Dziękuję Kochana. Wczoraj o 9.30 podałam paracetamol i gorączką nie wybiła. Teraz ma takie 37,4...Ale to nie gorączką u noworodka. Obserwuje i czekam. Może ma lekką wysypke...na brzuszku i nóżkach.ale nic jej nie dolega.

Ja prezent dostałam jeszcze od siostry, kosmetyki eoyssa, maseczki do twarzy i wlosow;)

Dziewczyny a czy Was też swędzi pipka po porodzie? Nie wiem czy to od szwowo tak dziwnie mnie swędzi w środku czy może zlapalam jakaś infekcje?

reklama
Dziewczyny a czy Was też swędzi pipka po porodzie? Nie wiem czy to od szwowo tak dziwnie mnie swędzi w środku czy może zlapalam jakaś infekcje?

Mnie swedzialo tylko w miejscu szwów.
Mniej więcej powinnaś czuć czy swędzi cię w tych miejscach czy bardziej w środku jak przy infekcji, grzybicy. Masz jakiś śluz inny ?

Do góry