Meml
Fanka BB :)
Ja nie, ale dostałam prezent od teściowej .Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie, ale dostałam prezent od teściowej .Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Ja od tesciowej dostaje nerwicy i ku.wicy.. [emoji23][emoji23][emoji23]Ja nie, ale dostałam prezent od teściowej .
Współczuję Ci strasznie tej baby!Ja od tesciowej dostaje nerwicy i ku.wicy.. [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziękuję Kochana. Wczoraj o 9.30 podałam paracetamol i gorączką nie wybiła. Teraz ma takie 37,4...Ale to nie gorączką u noworodka. Obserwuje i czekam. Może ma lekką wysypke...na brzuszku i nóżkach.ale nic jej nie dolega.@Mikasa7 a jak córeczka się czuje? Man nadzieję, że już coraz lepiej! Zdrowka dla Niej!
Podziwiam Cię za cierpliwość [emoji5]Ja od tesciowej dostaje nerwicy i ku.wicy.. [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny a czy Was też swędzi pipka po porodzie? Nie wiem czy to od szwowo tak dziwnie mnie swędzi w środku czy może zlapalam jakaś infekcje?
Dziewczyny a czy Was też swędzi pipka po porodzie? Nie wiem czy to od szwowo tak dziwnie mnie swędzi w środku czy może zlapalam jakaś infekcje?