reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No dalej mi leci krew, lub są takie godziny w ciągu dnia że mam czystą podpaske. I sama potrafię określić gdzie mnie do końca swędzi :oops:

A mi z cycków znowu leci sama woda. Mało co jest tresciwego pokarmu i Młody się nie najada, do tego ma problem żeby chwycic jedna piers. Zastanawiam sie czy nie orzejsc calkowicie na mm:( bo i ja sie mecze orzy karmiwniu piersia i on. Albo bedw odciagac laktatorem i dawac tylko z butelki. Co zje tyle jego, zawsze chyba coś dobrego dostanie z mojego mleka ? A resztę dostarcza mu z mm. Sama nie wiem :( sen z powiek mi to spędza bo nie wiem co zrobić.
A może laktacja ci się nie rozkręciła na dobre? Może spróbuj coś na laktacje? Np.felm.atiker. Mnie dopiero po 5 dniach zaczęło lecieć coś poza siarą.

reklama
Cześć dziewczyny :)
My nadal w szpitalu i nadal w dwupaku eh.
Nic się nie dzieje, typowy weekend w szpitalu.
Niby jutro może coś się dowiem masakra to czekanie.
Ciśnienie mi unormowali ale dają mi aż 4 tabletki dziennie :/ zamiast zrobić tą cesarke to faszeruja Małą lekami :/
Masakra :/ jestes po terminie to na co oni czekaja?

Ja tez mam problem z karmieniem, mam mało pokarmu, mała trochę podoi ale i tak zje praktycznie cała butelke. Raz złapie cycka a czasami powscieka sie i nie chce. Próbuje laktatorem ale mało co sie ściągnie. Chyba przejdę na butle. Tylko szczerze dobijają mnie pytania z każdej strony czy karmie piersią i żeby próbować. Kurczę dobijające to jest, chce ja karmić, próbuje ale nie wychodzi ja i ona sie męczymy. Trudno będzie na butelce nie ona jedyna.. ale od tych tekstów mi sie ulewa i jeszcze bardziej wściekła jestem :/

Ja tez mam problem z karmieniem, mam mało pokarmu, mała trochę podoi ale i tak zje praktycznie cała butelke. Raz złapie cycka a czasami powscieka sie i nie chce. Próbuje laktatorem ale mało co sie ściągnie. Chyba przejdę na butle. Tylko szczerze dobijają mnie pytania z każdej strony czy karmie piersią i żeby próbować. Kurczę dobijające to jest, chce ja karmić, próbuje ale nie wychodzi ja i ona sie męczymy. Trudno będzie na butelce nie ona jedyna.. ale od tych tekstów mi sie ulewa i jeszcze bardziej wściekła jestem :/
Olewaj. Bo ja przez problemy z KP z synem (plus doszło jeszcze kilka innych) depresję poporodowa złapałam.
To jak karmisz to tylko i wyłącznie Twoja decyzja i nikomu nic do tego.

Twoja sprawa jak karmisz, nie wiem czemu wszyscy zawsze o to pytają.
Natomiast w ramach porady myślę że mi pomógł femal.tiker jednak. Napewno nie zaszkodzi spróbować jeśli chcesz.
A jeśli nie to pamiętaj że jesteś najlepszą mama dla swojego dziecka i nie ważne jak karmisz :)

reklama
Do góry