reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tak szczegolnie z jednej pani ktora byla mega pozytywna ;) zdarzyly sie chypy na nocnej zmianie ,ale akurat dalismy tej zmianie z ktorej bylam zadowolona ;)
Pewnie jakbym byla zadowolona tez bym cos zostawila :) ale z tego co czytam to u mnie w szpitalu na poporodowym nikt juz sie nie interesuje co sie dzieje. Sama bede musiala sie przekonac :)

No nie ..... :realmad: mała chce nakarmić. Cycki twarde, a tu laktstor nie zasysa.
Tyle mleka odciagnelam w tetre , że aż mi się płakać chce .tyle mleka w kosz , wszystko mokre. Tylko nerwów dostałam. Już mi się odechciewa .. ciekawe co mam robić teraz za każdym razem. Ulewac w pieluchę ??.. :crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny a czy Wy bierzecie magnez? Te jeszcze w dwupaku :D
Ja już nie biorę ani magnezu, ani nospy ani luteiny. Jedyne co biorę to euthyrox i piksy ciążowe ;)
No nie ..... :realmad: mała chce nakarmić. Cycki twarde, a tu laktstor nie zasysa.
Tyle mleka odciagnelam w teatrze , że aż mi się płakać chce .tyle mleka w kosz , wszystko mokre. Tylko nerwów dostałam. Już mi się odechciewa .. ciekawe co mam robić teraz za każdym razem. Ulewac w pieluchę ??.. :crazy:
Matko, współczuję Ci Kochana :* masz się z tym mlekiem... nie wiem jak Ci pomóc bo to wszystko jeszcze przede mną. Ale trzymam za Ciebie kciuki cały czas :*

Tyle mleka odciagnelam w teatrze , że aż mi się płakać chce .tyle mleka w kosz , wszystko mokre. Tylko nerwów dostałam. Już mi się odechciewa .. ciekawe co mam robić teraz za każdym razem. Ulewac w pieluchę ??.. :crazy:
Biedna.. :( moze cos sie zatkalo w laktatorze..

Ja dostałam, złotą biżuterię. A ja jemu też kupiłam zegarek z grawerem na pamiątkę :)
Ja powiem nawet więcej [emoji16] Ja dostałam złotą biżuterię nie tylko od męża, ale też od moich rodziców, teściowej i babci męża :) więc mam teraz co zakładać na najbliższe imprezy [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Jak laktator nie chce ciągnąć, to możesz spróbować zrobić najpierw ciepły okład żeby zmiękczyć piersi. Ale nie rozumiem czemu laktatoe nie zassał...

Do góry