G
gosc12
Gość
To długo ja bym chciała chociaż pół rokuDlatego syn mimo że karmiony mieszanie dostawał z butli mm to też lubił popieścić się do cycka [emoji33] [emoji23] i robił to 15 miesięcy [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To długo ja bym chciała chociaż pół rokuDlatego syn mimo że karmiony mieszanie dostawał z butli mm to też lubił popieścić się do cycka [emoji33] [emoji23] i robił to 15 miesięcy [emoji23]
I nogi jak patyki [emoji23] bez pampersa dupszal i nogi jak u żaby wyglądają [emoji23]Lalka barbie
No ja teraz tak chciałabym z rok. Potem to już jsk dla mnie meczarnia. A dziecko roczne można powiedzieć też już normalnie w miarę je.To długo ja bym chciała chociaż pół roku
Kruszyneczka z twojej Majki [emoji7]A ciuszki 44 są na idealnie, a 50 z lekkim zapasem 56 nadal o dużo za duże. I pampersy też nadal 0.
Czytałam że jak dziecko ma ok. 2 miesiące. Później dziecko ma większy żołądek i je więcej naraz i rzadziejPo jakim czasie mniej więcej to karmienie się normuje ? Bo chyba później dziecko nie je co godzinę ?
Wow piękne wymiary! Gratulacje!!!! Igus witaj !Dziewczyny przepraszam ze dopiero sie odzywam od 24.07 byłam w szpitalu to byl 38 tydz leżałam do 41 tydz i 1 dz i dopiero mi zrobili cc bo 3 baloniki i 2 oksy nie ruszyły nic a że podejrzewalam że dziecko będzie duże to nie podjęłam 3 próby oksy i ublagalam cc że względów takich iż bałam się o życie dziecka podczas sn że względu na wagę oni twierdzi że 4250g a ja ze wieksza zwłaszcza że 2 coraz miała 4600g ile się naprosilam naplakalam to brak słów w końcu 13.08 ordynator zgodził się na CC i tak 14.08.18 o 8:52 urodziła się nasza Iga z waga 4710g i 57 cm
Mój wydaje mi się, że na długość też sporo urósł, ale go nie mierzyłam. Bo te body 56 niektóre takie naciągnięte już są. A w pajacu dzisiaj w nocy nie mógł nóg wyprostować [emoji23]O rany. To ja dalej na jedynkach. 56 połowa poszła na później , dalej w niektórych ma luzno [emoji14] a myślałam , że nawet raz nie założy tego rozmiaru heh
A mi się właśnie wydaje , że na odwrót.Kochana iść na wygodne to dać cycka [emoji23] mówię Ci z perspektywy matki która robiła mleko. Tzn zrobić mleko to nie probkem. Ale myj, wyparzaj butelki. A tak wyciagniesz cycka i tyle Twojej roboty [emoji23]
Wiem, inaczej się nie da. Nie chce iść na łatwiznę i dawać butelkę , czy co gorsza sztuczne skoro mam mleko. Co innego gdybym nie miała , lub mała nie umiała by złapać. A ona umie ale jej się nie chce [emoji16]
Rzeczywiście wydaje się sporo za mała na to nosidło. No ale co zrobisz jak taki jej urok U nas taki wielki chłop, że ja myślę, że z tej wkładki niemowlęcej to długo nie pokorzystamy [emoji16]
Zobacz załącznik 889269