reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hmmm,nie wiem. Pokazała na brzuszku to trochę jakby zniknęła. Dałam jej rano paracetamol. Zobaczę jak ta gorączką później.
To jak przy ucisku 'zanika' to dobrze.
Wiesz z taką malotą to nie ma co zwlekać i się zastanawiać. Bo od byle infekcji może iść zakażenie całego organizmu. Takiemu noworodkowi niewiele trzeba.

Hmmm,nie wiem. Pokazała na brzuszku to trochę jakby zniknęła. Dałam jej rano paracetamol. Zobaczę jak ta gorączką później.
Aleks przy skazie miał wysypke. Zaczęła się od brzucha. I śluz w kupie. Ale ta gorączka do alergii mi nie pasuje. Więc najlepiej do lekarza się wybrać. Ewentualnie uczulenie na antybiotyk.

Wiem, inaczej się nie da. Nie chce iść na łatwiznę i dawać butelkę , czy co gorsza sztuczne skoro mam mleko. Co innego gdybym nie miała , lub mała nie umiała by złapać. A ona umie ale jej się nie chce [emoji16]
Kochana iść na wygodne to dać cycka [emoji23] mówię Ci z perspektywy matki która robiła mleko. Tzn zrobić mleko to nie probkem. Ale myj, wyparzaj butelki. A tak wyciagniesz cycka i tyle Twojej roboty [emoji23]

Mi też już laktator niby nie ściąga, a ręcznie tryska. Czy mała słychać jak łyka. Także laktator to też żaden wyznacznik :)
No u mnie różnie, raz się ściągnie laktatorem , raz nie. Jak mała dojdzie to nagle kapie , ona się dławi, muszę odciągnąć. A czasem chce odciągnąć i mało poleci. Najgorsze w macierzyństwie jest to karmienie [Emoji16] ale w sumie czego ja oczekuje. To dopiero czwarty tydzień się zaczyna heh ;)

No pchelka, nawet w nosidle pływa, zsuwa się i ciężko ja dobrze ułożyć :( pasy na niej wiszą.. Zobacz załącznik 889240
Rzeczywiście wydaje się sporo za mała na to nosidło. No ale co zrobisz jak taki jej urok :) U nas taki wielki chłop, że ja myślę, że z tej wkładki niemowlęcej to długo nie pokorzystamy [emoji16]

20180815_122309.jpg

Załączniki

• 20180815_122309.jpg
    20180815_122309.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 364
reklama
Rzeczywiście wydaje się sporo za mała na to nosidło. No ale co zrobisz jak taki jej urok :) U nas taki wielki chłop, że ja myślę, że z tej wkładki niemowlęcej to długo nie pokorzystamy [emoji16]

Zobacz załącznik 889269
Boże jaka cudowna kluseczka [emoji7][emoji7] mój Aleks też taki był

Do góry