Dlatego syn mimo że karmiony mieszanie dostawał z butli mm to też lubił popieścić się do cycka [emoji33] [emoji23] i robił to 15 miesięcy [emoji23]Dzieci wiedzą co dobre
reklama
Mikasa7
Fanka BB :)
Hmmm,nie wiem. Pokazała na brzuszku to trochę jakby zniknęła. Dałam jej rano paracetamol. Zobaczę jak ta gorączką później.Jak docisniesz skórę to znika / blednie ta wysyłka?
To jak przy ucisku 'zanika' to dobrze.Hmmm,nie wiem. Pokazała na brzuszku to trochę jakby zniknęła. Dałam jej rano paracetamol. Zobaczę jak ta gorączką później.
Wiesz z taką malotą to nie ma co zwlekać i się zastanawiać. Bo od byle infekcji może iść zakażenie całego organizmu. Takiemu noworodkowi niewiele trzeba.
G
gosc12
Gość
Wiem, inaczej się nie da. Nie chce iść na łatwiznę i dawać butelkę , czy co gorsza sztuczne skoro mam mleko. Co innego gdybym nie miała , lub mała nie umiała by złapać. A ona umie ale jej się nie chce [emoji16]Widzisz super :* wiem że na pewno ci przykro jak płacze ale to chyba jedyny sposób
Aleks przy skazie miał wysypke. Zaczęła się od brzucha. I śluz w kupie. Ale ta gorączka do alergii mi nie pasuje. Więc najlepiej do lekarza się wybrać. Ewentualnie uczulenie na antybiotyk.Hmmm,nie wiem. Pokazała na brzuszku to trochę jakby zniknęła. Dałam jej rano paracetamol. Zobaczę jak ta gorączką później.
Kochana iść na wygodne to dać cycka [emoji23] mówię Ci z perspektywy matki która robiła mleko. Tzn zrobić mleko to nie probkem. Ale myj, wyparzaj butelki. A tak wyciagniesz cycka i tyle Twojej roboty [emoji23]Wiem, inaczej się nie da. Nie chce iść na łatwiznę i dawać butelkę , czy co gorsza sztuczne skoro mam mleko. Co innego gdybym nie miała , lub mała nie umiała by złapać. A ona umie ale jej się nie chce [emoji16]
G
gosc12
Gość
No u mnie różnie, raz się ściągnie laktatorem , raz nie. Jak mała dojdzie to nagle kapie , ona się dławi, muszę odciągnąć. A czasem chce odciągnąć i mało poleci. Najgorsze w macierzyństwie jest to karmienie [Emoji16] ale w sumie czego ja oczekuje. To dopiero czwarty tydzień się zaczyna hehMi też już laktator niby nie ściąga, a ręcznie tryska. Czy mała słychać jak łyka. Także laktator to też żaden wyznacznik
Maljan
Fanka BB :)
Rzeczywiście wydaje się sporo za mała na to nosidło. No ale co zrobisz jak taki jej urok U nas taki wielki chłop, że ja myślę, że z tej wkładki niemowlęcej to długo nie pokorzystamy [emoji16]No pchelka, nawet w nosidle pływa, zsuwa się i ciężko ja dobrze ułożyć pasy na niej wiszą.. Zobacz załącznik 889240
Załączniki
G
gosc12
Gość
Lalka barbieMa wkładkę dla noworodka pod pupa. Półsiedząco. Jak wpinam fotelik w stelaż to jest to samo. Plecami jest oparta i pupa niby ładnie. Tylko się zsuwa... Coś potem jeszcze mąż pokombinuje z pasami. Zobacz załącznik 889259Zobacz załącznik 889260Zobacz załącznik 889261
reklama
Boże jaka cudowna kluseczka [emoji7][emoji7] mój Aleks też taki byłRzeczywiście wydaje się sporo za mała na to nosidło. No ale co zrobisz jak taki jej urok U nas taki wielki chłop, że ja myślę, że z tej wkładki niemowlęcej to długo nie pokorzystamy [emoji16]
Zobacz załącznik 889269