G
gosc12
Gość
ŚlicznyPrzedstawiam wam więc Leona, mojego prywatnego wloczykija
@zanka200389 my to jak stare znajome skoro ten sam chłop nam grzebal nie powiem gdzie ale trzeba przyznać że bardzo pozytywny człowiek. Gdyby nie ta jego pomoc to jestem pewna że dalej byłabym w dwupaku ...
@Ewka34 No masz słabo z ta kobietą. Współczuję serdecznie. Chyba decyzja o wyprowadzce jest słuszna. Wy się meczycie A wkrótce i dzieci to odczują na własnej skórze.. szkoda, że niektórzy ludzie nie dorastają wraz z wiekiem...
@Mikasa7przykro czytać że mąż dalej nie zrozumiał. Że jakby jego zachowanie było jedynie przeblyskiem A nie początkiem do normalności.. zdecydowanie czas skupić się na sobie i dzieciach. Może sam w porę zrozumie co może stracić zwłaszcza że jesteś cudowna mama, piękna kobieta i jeszcze bardzo chcesz o niego walczyć.
powodzenia !:*Dziewczyny jestem na porodowce. Rano bylam u poloznej i podpytalam, czy moze byc tak, ze wody sacza sie baaardzo powoli bo mi w nocy i rano pociekla kapka po nogach. Polozna stwierdzila ze to pewnie wody i nie ma co czekac tylko do szpitala. Wrocilam do domku, zjadlam sniadanie, wydepilowalam nozki, wzielam prysznic, umylam wlosy i pojechalam do szpitala przekonana ze mnie odesla do domu. W szpitalu dlugo nawet nie czekalam na ip. Na badaniu okazalo sie ze to sa wody i mialam 4 cm rozwarcia. Ale zadnych skurczow. Juz na porodowce kolejne badanie i ok 6 cm rozwarcia i leze teraz podpieta do ktg i powoli czuje skurcze ale sa na razie znosne
Mi Kamil przywiozł z Niemiec. Mam też możliwość odkupienia od koleżanki.A gdzie kupujecie ten Sab simplex? I mnie w mieście pomoc można dostać gdzieś ,, spod lady"
Mnie nie bolał już po wyjściu ze szpitala. Ale wczoraj jak złapało to myślałam , że się popłaczę na spacerze. :/ A podpaska pusta od ponad tygodnia.Dziewczyny po, czy was tez boli brzuch jak na okres? Nie pamietam poprzedniego pologu.. czy to mozliwe ze jeszcze macica mi sie skurcza? Czy te skurczanie trwa ok 6 tyg wlasnie?
Pokaż swoją kruszynke ile już ma ? 5 tygodni ? Jest starsza od mojej o 2 tygodnie ?Daj spokój :* ja lubię bardzo patrzeć na takie słodkie maleństwa