reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny jestem na porodowce. Rano bylam u poloznej i podpytalam, czy moze byc tak, ze wody sacza sie baaardzo powoli bo mi w nocy i rano pociekla kapka po nogach. Polozna stwierdzila ze to pewnie wody i nie ma co czekac tylko do szpitala. Wrocilam do domku, zjadlam sniadanie, wydepilowalam nozki, wzielam prysznic, umylam wlosy i pojechalam do szpitala przekonana ze mnie odesla do domu. W szpitalu dlugo nawet nie czekalam na ip. Na badaniu okazalo sie ze to sa wody i mialam 4 cm rozwarcia. Ale zadnych skurczow. Juz na porodowce kolejne badanie i ok 6 cm rozwarcia i leze teraz podpieta do ktg i powoli czuje skurcze ale sa na razie znosne ;)
Wow 6cm i znośne skurcze [emoji16] ja przy 5cm już prawie umierałam [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Dziekuje:* no właśnie znam siebie i wiem że jak coś pierdyknie, to ja już też odpuszczę. Tzn jak dojdę do pewnej granicy... no ale nic...

Nie przepraszaj, nie przeszkadza mi to,że tak go okreslasz, bo sama myślę o nim jeszcze gorzej... co ma być to będzie.

Właśnie lekarz wyszedł. Nie wiadomo skąd gorączką. Być może od noska i przytkanych kanalikow lzowych... dodatkowo mamy wedzidelko do podciecia:(:(:( no i nie pisałam Wam chyba ale młoda ma krwiaka na głowie... mimo łatwego porodu...I się boję żeby z tym było ok, bo dr powiedział że to też może ropieć czy cos;( echhhhh....
Nie przegrzewaj jej teraz czasem. Może za ciepło była ubrana.. jak masz pokarm to dostawiaj ją jak najczęściej to pomoże zbijać temp. Ten krwiak to powinien niedługo się wchłonąć. Lekarz Cię nastraszył ale takie krwiaki to najczęściej się wchłaniają bez śladu.

reklama
Do góry