reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny co jest potrzebne do becikowego? Akt urodzenia, zaswiadczenie od lekarza, ksero dowodow i moj pit i meza za 2016? I ile jest czasu na złożenie wniosku?
Ja jeszcze mialam zlozyc moje umowy i umowy zlecenia za 2016 plus swiadectwa pracy,a maz umowe z nowej pracy ,swiadectwo ze starej i zaswiadczenie o zarobkach z nowej pracy.. chore..

Cześć Dziewczyny.
Gratuluję kolejnym rozpakowwnym:*:*

U mnie dramat, z mężem dno. Szkoda gadać. Powoli obcy człowiek. Ja ryczeprawie ciagle, baby blues dopada. Syn starszak mnie denerwuje;( brzydze się siebie jako matki... ;(;(;( staram się jak mogę,ale on biega, krzyczy.... dodatkowo malutka całą noc goraczkowala, teraz zaraz jej zmierze bo dalej ciepła. Lekarz będzie po 13...boję się,żebym ja ta swoją infekcja jej nie zarazila... echhh...
Trzymaj się biedna :(

O ktoś zauważył hah, dziękuje [emoji85][emoji204]❣️[emoji5] ale i tak już więcej zdj nie dodaje, bo może nie wszyscy lubią jak wklejam zdjęcia córy albo może to irytuje czy coś [emoji5] mam od tego inne portale chyba jednak [emoji3][emoji16]
Jestes dumna z corci to wklejaj ;) jest sliczna ❤❤❤ dla mnie to normalne,ze jako dumny rodzic chcesz sie pochwalic ;) taka masz nature i koniec ;) tez bym non stop wklejala hyhyhy alejednak chce jakas tam prywatnosc malej zachowac ;)

To tak często smarujesz, ze tak szybko Ci się kończy? Ja mam jeszcze bepanthen, minęło 13 dni odkąd jej zaczęłam używać, na sutki często dawałam, na pupkę to tylko raz dziennie małej smaruje, bo położna mówi, że te wszystko cuda to blokują te małe pory na skórze maleństwa i będzie wtedy gorzej niżby miało się w ogóle nie smarować, bo skóra nie oddycha i potowki zaczną się robić itd.

U nas potowki wyszło niestety na karku i szyjce, tak to mała leży w sukience i pampersie samym i luźno jest ubrana, ale tam szyjka jej się poci przy karmieniu zawsze i jak leży. Ale to już mam sposób pare razy dziennie mąką ziemniaczana jej tam sypie i smaruje :)
Ja smaruje przy każdej zmianie pieluszki.

reklama
O ktoś zauważył hah, dziękuje [emoji85][emoji204]❣️[emoji5] ale i tak już więcej zdj nie dodaje, bo może nie wszyscy lubią jak wklejam zdjęcia córy albo może to irytuje czy coś [emoji5] mam od tego inne portale chyba jednak [emoji3][emoji16]
Daj spokój :* ja lubię bardzo patrzeć na takie słodkie maleństwa :)

Do góry