G
gosc12
Gość
W Biedronce ? To ja nie miałam takiej promocjiZrobiłam zapasów w tamtym tygodniu [emoji7][emoji23] jak się kupowalo 2 paczki to jedna 1.29 [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Biedronce ? To ja nie miałam takiej promocjiZrobiłam zapasów w tamtym tygodniu [emoji7][emoji23] jak się kupowalo 2 paczki to jedna 1.29 [emoji23]
Nooo [emoji23]W Biedronce ? To ja nie miałam takiej promocji
Aplikacja mnie coś oszukuje haha.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru ciekawe czy coś to da czy nie. Po spacerze jedyne co mnie boli to kręgosłup i jestem zmęczona gorącem.
Widzę że większość z Was już do szpitala na wywołanie albo CC także rzeczywiście wygląda na to że niedługo będę jedyna w dwupaku.
Wszystko zależy jak będzie spadać bilirubina . My naswietlamy się już druga dobę. Moja niunia zoltaczke dostała niestety już w pierwszej dobie z wynikiem 15 i było ryzyko transfuzjiDziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.
My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?
@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .
A Ty wcześniej coś pisałaś o mm. Dokarmiasz na spacerach mm?
Śliczności☺ a jak mąż?My wychodzimy jutro. Wyniki się poprawiły, dziś były szczepienia, teraz obserwujemy zoltaczke. Pozdrawiamy:-)
Po tygodniu byś nie wracala. Pytałam o to lekarzy przy wypisie. Czy mam wrócić jak dostanie żółtaczki w domu. To mi powiedzieli , że skoro przez trzy doby nie dostała to znaczy , że ryzyko takiej wysokiej żółtaczki spadło i później można podawać glukozę i e domu wszystko spadnie. Chyba , że u Was jest inaczejWszystko zależy jak będzie spadać bilirubina . My naswietlamy się już druga dobę. Moja niunia zoltaczke dostała niestety już w pierwszej dobie z wynikiem 15 i było ryzyko transfuzji
Dziś spadła do 13 dostałam ja na chwilkę i potem znowu ja zabrali. Ma takie brzydkie czerwone plamki na skórze. Ale nie martwię się bo lepiej teraz niech to powstrzymania niż miałabym wracać po tygodniu na oddział. Także głowa do góry.
Ja przynajmniej mogę być tu razem z nią a jak dostanę wypis to już dupa blada. A mąż ma urlop więc niech pozna jaki to miód siedzieć non stop w domu z dziećmi