reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Kasiula8989 pewnie jeszcze ktoś się znajdzie. Ja poprostu muszę pomarudzic ehh już mi ciężko i psychicznie źle.
Chociaż staram się pozytywnie myśleć to momentami mi ciężko.

@KatiNails a ty jakie mm dajesz Majeczke? Jakieś HA? Pytam w razie czego bo moja córka i my alergicy więc też pewnie będę wolała HA jeśli byłaby potrzeba.

Mam do Was pytanie , mam zwolnienie do piątku i w piątek mam wizytę u ginekologa wieczorem jakbym nie urodziła ale w czwartek mam wizytę w szpitalu. Czy jeśli mnie zostawia w szpitalu to szpital wystawi mi L4 do dnia poprzedzającego poród? Wydaje mi się że muszą ale może któraś miała taką sytuację?
Dziewczyna z sali pytala dzis o to położną. Powiedziała, ze tak. Bo ta dziewczyna się martwi, że nie dadzą jej już zwykłego l4 tylko macierzyńskie.

reklama
Dziekuje:) mąż ok, przychodzi daje buzi,wychodzi daje buzi:) nie odzywa się prawie w ogóle jak to tu nie ma,ale nasz syn daje mu w kość troche;) a poza tym moje rodzenstwo zrobilo mu z soboty na niedziele takie pepkowe, ze rzygal cala noc:D wiec caly wczorajszy dzien dochodzil do siebie;) zobaczymy jak bedzie po powrocie do domu:) brakuje jakis milych slow... bo narazue sama wymusilam tylko to ze bylam dzielna:p

Czy któremus z Waszych dzieci ta maszyna do badania słuchu nie pokazała prawidłowego wyniku? U nas wczoraj prawe uszko... Pani powiedziała że gdzieś mogą załatać wody pogodowe i źle się fale odbijają. Dziś rano była jeszcze raz i po 20 min nastawienia sprzętu pokazało że wynik prawidłowy...Ale chyba i tak pojadę to gdzieś skontrolować...
U Marty tak było z badaniem sluchu. Możesz być spokojna.

Pokarm jednak mam ale bardzo mało, dlatego dokarmiamy go mlekiem modyfikowanym.
Jak Wy radzicie sobie w nocy ze snem? Ja ciągle śpię na czuwaniu, boję się żeby małemu się nie ulalo, nie zakrztusil się albo jeszcze nie wiadomo co. Przez to się strasznie nie wysypiam bo śpię w stresie :(

Jak Wy radzicie sobie w nocy ze snem? Ja ciągle śpię na czuwaniu, boję się żeby małemu się nie ulalo, nie zakrztusil się albo jeszcze nie wiadomo co. Przez to się strasznie nie wysypiam bo śpię w stresie :(
Taki jest sen matki [emoji14] ja tak mam już od 4 lat [emoji23]

I tak do 18stki...
Moj syn ma prawie 5 lat a w nocy jeszcze zaglądam do Niego :)

reklama
Do góry